Alla inlägg under september 2012

Av Micaela L-E - 27 september 2012 11:15

Sitter här på mattelektionen och är uttråkad. Vi går igenom vinklar och hur man räknar ut graderna. Jag har inte alls svårt att förstå detta, samma när det gäller att räkna själv. Men det är uttråkande !! Folk tror att jag är korkad, folk blir förvånade och ser det som ett mirakel när jag öppnar min mun och säger något som är mot hållet smart. Visst jag kan se mig själv som korkad, men jag är ändå mycket mer än så !

Men vid tolv blir det överby, ska nog dra donken och sedan in till ttela för att se varför jag inte kan ringa vissa nummer. Det är inte telefonens fel, inte sim kortet heller !! Men sen så behöver jag skaffa nytt internet för mitt abonemang på telenor går snart ut samt att usb-stickan är böjd så den fungerar när den vill. Så eftersom jag har telefon på ttela kanske det är enkelt att få någon rabatt om jag även har internet där med.

Av Micaela L-E - 26 september 2012 09:29

Snart börjar jag skolan, elteknik låter så gött på förmiddagen.) ! Men efter det så ska jag jobba i någon timma innan jag sticker och tränar ! Har inte varit på gymmet ett par veckor nu så nu är det dags att ta sig i kragen och vandra dit !
? Love the Day ?

Av Micaela L-E - 25 september 2012 20:21

Nu har jag shoppat ! Köpte en sådan här   


Den kommer troligen innan helgen och det hoppas jag ! För nu börjar det bli kallt här i huset och mys blir det såklart här med tända ljus och med min älskade misse Triss   

Av Micaela L-E - 25 september 2012 16:33

Om ni vill känna mig bättre och se vad jag har skrivit innan så här kommer min första bloggs webb adress !    (klicka på bilden)

 

Av Micaela L-E - 25 september 2012 16:11

Då börjar vi blogga här !   

Min kära vän Katrin har sin blogg här och är nöjd så därför testar jag också, annars så kommer jag ifrån Nattstad, men det började bara krångla där. 


Jag kommer blogga om allt möjligt som händer omkring mig och vad jag tycker, jag är 21 år och går i skolan och jobbar i Trollhättan, samt jag bor ensam i ett litet hus strax utanför staden   


Så idag så gick jag först till skolan, men somnade nästan på lektionen för lärarens röst kan vara sömnmedel ! Mest när hon pratar om hur datorer är uppbyggda och deras system !! Inget YEAH för mig inte,, Men då var det super gott att komma till jobbet och jobba några timmar. 


Betalade även räkningar, älskar denna dagen när det säger klirr i kassan !!   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards