Alla inlägg den 21 mars 2014

Av Micaela L-E - 21 mars 2014 09:46

De se aste har jag följt händelsen i Sjuntorp mellan deras skola och Kronan. Visst folk har bestämt sig att dessa föräldrar är rasister innan dem ens visste orsaken till varför de inte vill ha sina barn i samma simundervisning som barnen ifrån Kronan, (en skola som utlämdska barn är marjioteten)
Men nu har denna artikeln kommit ut " http://ttela.se/Default.aspx?pageid=1145&parentid=0&link=1.2969708 "

Där förklaras orsaker till varför dessa föräldrar har sagt emot. Inte alls rasistiska meningar, utan om barnens säkerhet. Om mina framtida barn hade blivit dödshotade och skadade hade jag sagt emot. Vilken föräldrer hade inte gjort det ? Så tänk efter innan ni dömer någon för att vara rasist. För ordet rasist betyder rädsla, förutfattade meningar, främlingsfientlighet.. Med andra ord så dem öppnar munnen och anklagar någon annan för att vara rasist kan lika gärna vara det själv fast mot en annan folkgrupp än invandring.
Men snälla, rasist är bara ett jävla ord. Kan man inte bara strycka det ordet ifrån svenska ordboken ? Börjar seriöst tröttna på att höra det ordet så fort jag slår upp en tidning eller kollar på media.

Ovido - Quiz & Flashcards