Alla inlägg under januari 2014

Av Micaela L-E - 20 januari 2014 21:21

Nu har jag plåstrat om hela tummen.. jag är lite klantig, efter jag hade ätit så skulle jag diska. Men mina planer ändrades efter jag diskade kniven. Jag råkade slinta med tvättsvampen och nu har jag ett jack i min stackars tumme.. det känns kan jag säga :( detta är inte min dag, har halkat ute två gånger när jag gick hem och lite andra saker. Så nu håller jag mig inomhus på soffan och ska inte gå nära något mer vasst ! Jag hade tur att det inte blev djupt sår men kan säga att det svider och blöder gött ändå :)

Av Micaela L-E - 19 januari 2014 22:12

Glömde skriva igår, men Linus och gammelmormor firade vi med kalas. Vi var hemma hos mina föräldrar och mina små kusiner är så söta. Två av dem, en från pappas sida o en från mammas sida av släkten sprang runt och leta efter spöken och monster. Dem hade ficklampa och hammare :) dem skulle slå bort spökena o monstren. Gulliga :) sen min tredje, minsta kusin satt och lekte med leksakerna när hon inte klamra sig fast hos sin mamma, min moster :) det är sötisen på den halvklara bilden ovanför :)

Av Micaela L-E - 15 januari 2014 19:08

Mycket snö har nu kommit. Det märles absolut på min bil som har stått sen innan det började snöa. Drog bort lite snö för att se djupet och märkte då att där fick jag stå en stund och skotta av allt.

Min lillebror Linus fyller år idag. 19, en meninglös ålder. Men han ska ändå ha ett grattis :)

Av Micaela L-E - 14 januari 2014 15:51

Så roligt har jag det nu. Helt plötsligt blev alla kanaler på tvn bluescreen. Väldigt spännande tycker jag eller inte..

Av Micaela L-E - 9 januari 2014 18:44

Dagen började med ett samtal av arbetsförmedlingen kl åtta på morgonen. Dem ville att jag skulle komma in fyra timmar tidigare än besämt. Så kul, så det var bara masa sig upp ur sängen för att direkt sticka bort till dem. Sedan gick jag till biblioteket. Läste ut boken "ett oväntat besök på star street" igår så behövde en ny. En riktigt bra bok får jag säga, fastna direkt i den. Så nu har jag lånat en rysare :) Stephen King :) 14 noveller i från honom, tänkte börja försiktigt med tanke på att det aka vara en rysare. Första novellen var bra, satt spänd under dessa sidor så får nu se hur jag reagerar på novell två :)

Förresten ni har sett att vintern har kommit tillbaka till Trollhättan ? Får se om vi får behålla snön tills i morgon :) för nu börjas det planeras in pulkåkning här :)

Av Micaela L-E - 7 januari 2014 22:58

Dagen började med jobb och efter två timmar så var jag arbetslös på heltid. Dem tyckte det var synd att jag fick sluta men kanske jag kommer dit en femte gång.. Inte vet jag :) men strax efter det såg jag att min bil hade en lapp i rutan, parleringsböter yippie vad skoj.. 300 kr, men ändå.. sen så vad det mitt fel eftersom jag hade glömt lägga lappen i rutan så jag fick stå där. Suck.. ska inte glömma den nästa gång ! Men inte långt efter det blev det hemma hos jossan och häger. Så nu ska jag berätta om att jag gick ifrån dem vid sju tiden på kvällen. Tar ca en kvart hem till mig. Det ösregnade då och nu fyra timmar senare så är min jacka fortfarande genom blöt !! Får se om den är torr i morgon :) det ösregnar fortfarande så hade inte förvånat mig om det fortsätter i morgon.. gott "vinterväder" vi har här i Sverige, eller med andra ord HÖSTVÄDER I JANUARI ! När fasiken kommer snön egentligen ?

Av Micaela L-E - 5 januari 2014 21:25

Kan ni känna ibland att man lever i en annans berättelse. I en annans saga. Att man är en reserv i väntan på att själv få huvudrollen. Ibland kan jag känna så, inte ovanligt tydligen att människor får den känslan. Men nu ska jag gå in i en av mina världar. Slappna av och bara leva mig in där allting är precis så som jag vill ha det :) inte för att jag klagar på det liv jag har, men med denna känslan som kan komma ibland så är det gott att försvinna in i annat för en liten stund :)

Av Micaela L-E - 3 januari 2014 13:05

Igår kväll kollade jag snabbt på mitt konto för att se hur få kronor jag hade kvar. Jag fick min livs chock när jag såg att jag skulle få pengar idag ! Det var jag inte beredd på. Nyfiken som jag var så kollade jag upp detta. Allt stämmer så en överlycklig tjej sitter här nu ! :) gott att få in lite extra när man inte har direkt mycket pengar kvar för resten av månaden. Så om inte mycket händer sedan så blir det kanske upp till överby bara för att kolla vilka priser ny mobil, dator, kylskåp och mikro ligger på. Behöver dessvärre alla dessa saker så får se om något av det köps denna månaden :)

Ovido - Quiz & Flashcards