Alla inlägg under april 2014

Av Micaela L-E - 18 april 2014 10:59

Tolv tiden inatt hörde jag hur något bonka och sedan gick sönder i trapphuset. Nu fick jag svar på vad det var. Trapphuset som jag bor i var det enda som har söndrigt glas av någon som troligen sparka. Folk alltså

Av Micaela L-E - 16 april 2014 23:00

Varför älskar katter lådor? Någon som vet svaret? För nu har Triss ett antal gånger tryckt ut en av mina lådor ifrån hyllan för att sedan lägga sig i den. Har några lådor men hon väljer jämt den ! Så finns det någon vänlig själ som kan förklara detta för mig? :)

Av Micaela L-E - 16 april 2014 13:16

Måsar skriker, fåglar kvittrar, blåsten i håret, grå himmel, skumpande vatten. Här sitter jag och segar. Har nu gjort alla ärrenden i stan och även träffat på styvfarmor som bjöd på mat. Funderar på vad som sker nu, det händer inte så mycket. Ska nog sitta här en stund till och suga i mig lugnet :)

Av Micaela L-E - 15 april 2014 13:36

Nu är jag redo för sommaren 2014!

Jag har följt två saker de senaste månaderna, vikten samt omkretsen. Sen fyra månader tillbaka har jag förlorat 70 cm sammanlagt (räknat på sex ställen på kroppen) sedan vikten sex månader tillbaka, 11 kilo fattigare.
Så nu är det inte längre redo för sommaren 2016, utan nu är det verkligen 2014. Super nöjd och trivs, ge mig sommar nu! :)

Av Micaela L-E - 14 april 2014 21:41

Har nämnt min katt Triss många gånger. Men under denna dag slog hon rekord. Jag hade balkongdörren öppen hela dagen eftersom det var varmt och skönt ute. Så satt jag inne i soffan med datorn, Triss satt ute på balkongen. Hon pratar på, jag svarar. Efter en liten stund pratar hon på och när jag inte svarar så kom hon in för att kolla till mig. Så gick hon ut på balkongen och pratar, jag svarar. Hon pratar, jag svarar inte så då kollar hon till mig.

Hållit på så hela dagen jag varit hemma, det värsta var att hon höll på så när jag satt i telefon och boka upp en tid. Ibland är det bra att hon är söt.

men nu längtar jag, tiden bokat så snart blir det bara vänta. :)

Av Micaela L-E - 13 april 2014 23:06

Såg nyss ett avsnitt av tvserien the vampire dairies säsong fyra. Så klart så dog en av mina favoritpersoner. De går bort allt eftersom. Det hatar jag med denna serie.. alla dör ju för en !!! Ingen ide att ha en favvo för de dlr bara i slut ändan ändå :/ men precis som i alla tvserier jag sett samt filmer så sitter man helt förstörd och hoppas på att de döda kommer tillbaka. Men nepp.. surt

Nu blir det ett avsnitt till sedan sova, hoppas fan att ingen dör i detta med !

Av Micaela L-E - 10 april 2014 18:57

Efter idag då man har inhandlat de sista sakerna som behövdes i kylskåpet för resterande dagar denna månad så kändes det lite knivigt med pengar. Så jag blev glad då jag var på apoteket och fick det jag behövde helt gratis :) något som egentligen kostar över 800 kr fick man nu för noll och det kommer fortsätta till november ! :) så gratis är gott :) nu efter lite beräkningar och inga fler utgifter denna månaden så lever jag på en dagsbudget på 18.59 kr. Låter illa, men det höjs ju för var dag jag låter kontokortet vila. Så förhoppningsvis klarar jag detta på dem tretton dagar som är kvar. Om jag har tur kanske det till och med blir pengar över :)

Sen efter då jag lämnat in cv på över tio företag hoppas jag där att någon kan ringa och säga att jag har iallfall ett timjobb. Extra pengar hade varit så gott nu så jag slipper den jävla dagsbudgeten :) blir galen på mig själv ! :)

Av Micaela L-E - 7 april 2014 19:42

Lämnat över tio cv nu runt om i Trollhättan. Främst i närheten av min lägenhet samt centrum. Känner mig sugen på lite extra chash. I morgon ska jag lämna ett till i centrum och på onsdag i affären hos mig. Bara för att få träffa personalansvarige ansikte mot ansikte. Det är bättre att bli ihågkommen på :)

Ovido - Quiz & Flashcards