Alla inlägg under maj 2014

Av Micaela L-E - 17 maj 2014 14:01

Synd att den snart är slut, för idag var det väldigt gott med glass :)

Av Micaela L-E - 14 maj 2014 20:39

Då blev jag av med alla brutna och slitna toppar. Håret känns som nytt igen :) ser inte lika staylat som när man kommer hem från frisören men topparna är bra, luggen trimmad och håret ser mycket bättre ut nu än för två timmar sedan :)

Osminkade jag på bilden :p snyggt

Av Micaela L-E - 14 maj 2014 13:26

Var i stan, så stannade till för att lyssna. Har lyssnat på nästan alla andra så får ju vara neutral och lyssna på dem också.
Men det var mycket folk i centrum, usch va skönt det var när allt bröts upp och man fick utrymme runt om sig :)

Av Micaela L-E - 13 maj 2014 18:51

Snart ska jag ha en egen parkeringsplats. I vintras var jag nummer 18 på listan och nu är jag nummer 4. Kommer bli så skönt :) hoppas det blir snart och gärna en nära mig :)

Av Micaela L-E - 10 maj 2014 22:07

Nu står Sanna på scenen. Får se nu hur det går för oss Sverige. Kan säga en sak, blir nog väldigt överraskad om vi vinner i år som det tydligen påstås. :)

Av Micaela L-E - 8 maj 2014 19:01

Visst är den fin ? :) står bara på fel plats men kylskåpet får inte plats där gamla kylskåpet stod. Så det ska fixas till helgen :p

Av Micaela L-E - 7 maj 2014 21:14

Vet inte riktigt vart jag ska börja.. men kan kommentera att det kändes precis som om man själv hade gått tillbaka till gymnasiet.. gamla lärare och även klasskamrater var där. Sjukt vad allt som jag har gått igenom de senaste fyra åren kunde försvinna på en sekund och alla gamla känslor var tillbaka. Hemsk känsla, inte konstigt att jag lovade mig själv på min studentdag att ALDRIG MER gå in i den skolan igen.

Men nog om det, har mycket att säga om denna konsert. Bäst att hålla det för mig själv. Men en positiv grej var att de använda lite mer bass denna gång :) förutom under jazz låtarna.
Linus (min lillebror) syns på bilden nedanför. Han står mitt i rökdimman. Tycker lite synd att han tacka nej till sin nomenering, men ändå tycker jag att det var bra för hans anledning var helt suverän :) stolta syrran här igen :p trots att han uppträde i en låt på nästan tre timmar så var det bara i hans låt som jag inte genomled svåra minnen och känslor ifrån min gymnasietid :)

Av Micaela L-E - 6 maj 2014 19:17

Nu skakar jag för det är kallt ute, kallt och regn. Var och kolla på en ny troligen jobbplatsför sommaren tillsmmans med två ifrån arbetsförmedlingen. Min handläggare plus en annan som har kontakt med denna plats. Min handläggare sade först att den låg i gräfsnäs men den låg i vänesnäs :) solgården heter platsen :) så var därute i regnet. Fick vänta i 45 minuter innan den vi skulle träffa kom. Så surt ! Men trots detta verkar det lite rörigt med alltihop. De pratade ganska snabbt om allting, hängde inte riktigt med i varje ord.

Men vi var där i tre timmar sammanlagt. Kollade runt i regnet och pratade. Sen fick jag åka till Elgiganten för mitt kylskåp.. De skickar hem kylskåpet och cykeln får jag hämta sedan hos dem. Inget av det hade dem inne.. det är bra att annonsen skriver "cykel på köpet" så har dem inte cyklarna hemma på lager. Det vore väll dumt att ha det. Men som sagt kylskåpet får jag på torsdag, det har jag kvitto på :)

nu måste jag få upp värmen i kroppen, fort innan jag får förkylning eller värre. Sen annars idag blir det eurovision delfinal ett ! Sverige är startnummer fyra. Får se om vi vinner hela skiten som proffsen säger.

Ovido - Quiz & Flashcards