Alla inlägg under november 2013

Av Micaela L-E - 14 november 2013 12:59

I morses fick jag ett glatt samtal av mamma ! En på hennes jobb frågade efter mig angående ett tillfällig timanställning !! Känner mig riktigt glad inombords att folk frågar efter en :) så klart tacka jag ja till jobbet och nu ska dem bara göra klart papprena så sedan ska jag börja jobba :) men denna gång ska jag vara nere i arkivet vid kraftstationen, har ingen aning mer vart arkivet ligger så mamma ska få visa mig :) det är inte precis samma jobb som jag gjort innan utan nu ska jag jobba mer med excel. Får se mer när jag börjar. Den lät på mamma att jag börjar troligen i slutet av november/början av december.

Jag är glad för jobbet, men bara lite orolig hur morgorna kommer bli för mig. Med tanke på att medicinen fortfarande gör mig lite illamående på morgonen. Men det fixar sig nog, annars så jobbar jag bara tillfälligt och får se hur mina timmar ser ut :)

Av Micaela L-E - 13 november 2013 01:20

Läste nyligen artikeln:
SD-toppens rasistiska uttalanden
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17830641.ab

Tyckte mer att det var barnsligt av aftonbladet att kolla igenom 11-13 års gamla radioprogram för att hitta något på SD. Men tack vare denna artikel blev jag sugen på att gå in på vissa partiers hemsidor och se vad dem var för sig stod för. Kan säga att det blev många skratt och många irriterande stunder. Men nu vet jag i alla fall vad dem står för. Partier jag läste om var: Sverigedemokraterna, Socialdemokraterna, Moderaterna, Miljöpartiet och Centern. Alla hade bra delpunkter, men i det stora hela så är det hela bara knäppt. Tycker inte om politik annars men under dessa två timmar som jag spenderat framför deras hemsidor så vet jag nu exakt vad jag ska rösta på i nästa val. Visste innan också men nu vet jag mer vad jag röstar på och inte röstar på :) men cad jag kommer rösta är hemligt ;) med egen erfarenhet så vet jag att många blir utstötta och bråk uppstår pågrund av politik. Som min hemtenta som ska skickas in i morgon, har haft många arga stunder pågrund av den :)

Av Micaela L-E - 9 november 2013 21:47

Idag har jag flängt och fart och har nu fått en jävlig hosta och hela halsen känns uppsvullen. Kände av det igår men idag är det värre. Så nu håller jag mig inomhus :) annars idag har jag hämtat tårtan på Ritz, den tar upp hela kylskåpet :)

Sen så var mina föräldrar roliga, jag fick tre möss från dem. Blev skrämd av mössen för det körde mina föräldrar upp i ansiktet på mig. Fick dem bara för ifall jag saknade dem riktiga mössen i lägenheten. Så när jag kom hem gav jag mössen till Triss och nu har hon lekt med dem, burit runt på dem och även stirrat ilsk på dem :)

Av Micaela L-E - 8 november 2013 16:08

Nu har jag varit nere på Ritz konditori och beställt tårta inför söndagen. Såg mumsig ut och eftersom den är stor så blir det kanske ett problem med tanke på att mitt kylskåp är litet :) sen har jag även varit hos läkaren, har för hög puls och för låg blodtryck. Så ska dit igen snart samtidigt som jag väntar på det EKG. Men jag har förlorat lite i vikt, läkaren var lite fundersam på det medan jag tyckte att det var bra :) men som sagt så ska jag tillbaka om två veckor, om det är samma som nu så tar läkaren troligen in åtgärder för det så det är jag lite nervös för.

Var även på försäkringskassan och i affären för att köpa det sista inför kalaset på söndag. Så nu är jag hemma igen, har precis ätit och ska nu bara sitta i soffan en stund innan jag ska ut igen.

La in en bild, en tre års gammal bild på Triss :) men det är en av dem bästa bilderna jag har tagit på henne :) hon är lika söt nu som hon var då :)

Av Micaela L-E - 7 november 2013 13:36

Besiktade idag min gamla bil, 900 saab. Min pappa ska nog sälja den snart, men det blev fyra tvåor och två saker som var bra att tänka på. När jag ringde pappa och berätta det så var han förvånad. Men det var inte riktigt jag :)

Idag senare kommer pappa och hjälper mig att få upp gardinstången i vardagsrummet, samt någon hylla troligen. Sen ska han hämta två lådor som jag har packat upp. Sen händer inte mycket, i morgon blir det till läkaren och ta puls, vikt m.m sen så väntar jag på tid för att göra ett EKG. Tydligen tycker läkaren att det skulle vara en bra ide. Men det ska nog allt gå bra :)

Av Micaela L-E - 5 november 2013 16:01

I mitt huvud är det lite snurrig, har inte full koll vad jag ska tycka och tro. Men förhoppningsvis kommer det lugna ner sig. Tills dess ska jag nog greja i lägenheten; har redan påbörjat ute på balkongen där Triss gör mig sällskap lite då och då :) hon har hittat sin plats i alla fall :)

Det börjar iaf bli lite klart på balkongen , nu har jag fixat klart gräset och det som är kvar är nog att hitta minst två bekvämma stolar :) undra vilket rum jag ska ta härnest. För nu har jag nyligen pratat med pappa ovh han kanske kommer senare. När han egentligen från början skulle komma snart.

Av Micaela L-E - 3 november 2013 17:47

Nu har jag varit på Ikea och nu har Triss kommit hit till mig :) hon ligger så gott här i nya soffan med mig och kurrar :)

Nu har jag fått upp kontoret och lite kläder och annat bös. Men jag har mycket mer kvar att köpa men hela mina föräldrars bil var full av de saker vi hade köpt. Så får vänta ett tag tills det blir Ikea igen.

Men nu blir det slappa en stund om jag nu kan :/

Av Micaela L-E - 3 november 2013 00:38

Har sån jävla huvudvärk och min alvedon ligger någonstans här hemma nedpackad. Har än inte lyckats packa upp allt men det är på gång. För i morgon blir det IKEA och köpa hyllor och bokhyllor. Då kommer jag få upp lite till :) men idag har jag umgåtts med Jossan och Christian :) dem är så underbart snälla mot mig trots att jag inte har bett dem om det ;) jag har även varit på överby och köpt nytt munstycke och sland till duschen efter att ha gjort sönder den som redan fanns här i lägenheten :) jag är så klantig att jag förtjänar ett nobelpris :)

Det är väldig dimma ute nu, syns inte så mycket på bilden men ändå :) snart blir det sängen om nu jag kan sova med denna jävla huvudvärk :)

Ovido - Quiz & Flashcards