Alla inlägg den 6 maj 2013

Av Micaela L-E - 6 maj 2013 20:49

Nu sitter jag helt fast i hemtentan ! Jag behöver något mer men det är inte lätt ! :( samtidigt är det inte lätt när jag är trött som ett as.. blev inte tupplur i soffan förut idag, jag åkte hem och åt och sedan direkt till jossan. Vi var ute och lekte med barnen, riktigt bra och soligt väder ! När jag åkte hem så var det upp till 20 grader ute !!! Kan ni fatta det ??? :o knappt jag kan det :) men det är så det ska vara, soligt och varmt väder :)

Just det, beställde vaccinations tid till kattungarna, så i morgon vid nio ska de in till veterinären :) det kostar strax under 1000 kr !! Men jag kolla upp förut och insåg att efter i morgon kan jag sätta ett pris på kattungarna :) mellan 2000-3000 kr per katt !! Helt otroligt ! Jag som tog 400 kr per katt på min förra kull :) hur dum var jag inte då ? :) haha Men det är nästan som jag går plus minus noll med denna kullen :) än så länge har de kostat mig 8000 kr, inkl vaccination, exkl mat.

Av Micaela L-E - 6 maj 2013 08:14

Den började med att katterna bestämde sig att dra ner en lampa på golvet. Det var verkligen en smäll så klart då att jag vakna och for upp ur sängen. Sen så var det bara nån enstaka minut kvar tills väckarklockan skulle ringa så jag gick helt enkelt upp och lade mig i soffan. Men nu är jag här i uddevalla, tidigt som fan så jag längtar tills jag kommer hem och får krypa ner i soffan igen ;)

Ovido - Quiz & Flashcards