Alla inlägg den 16 maj 2013

Av Micaela L-E - 16 maj 2013 17:51

Hon är inte lite blöt, så nu känns hon som en stor blöt bomullstuss :)

Av Micaela L-E - 16 maj 2013 15:25

Nu är jag hemma igen med Triss, hon är gott groggy och ligger gömd. Medan kartungarna är löjliga och morrar åt sin mamma. Så jag sitter här emellan Triss och hennes ungar, om jag inte gör det så flyger kattungarna på henne och det gillar inte hon.. bilderna längst ner på inlägget är Triss och vår kära Curry :)

sen nu fick jag besök av två damer som ville prata om GUD !! Fan att jag inte fatta det innan jag öppnade dörren, fast de hade redan sett mig. Men det blev en disskusion om att jag tror på ödet och det finns ingen GUD m.m :p lite kul var det :)

Sen idag var jag på lärarcentrum och pratade med en studievägledare. Ska plugga upp betyg till hösten. Och jag får läsa på 75% jätte kul !! Or not !! Men när jag berättade vad jag ville läsa på högskolan så kollade hon på mig som om jag vore en idiot !! :o samma jävla blick som jag har fått av många under mitt liv !! :o

Men nu fick jag även sms ifrån mamma, sommarjobbet är i princip klart för mig !! :D yeah så jag kommer få ett !! :D

Av Micaela L-E - 16 maj 2013 10:19

Den började med svordom efter svordom. Har nu verkligen ont i hela kroppen, så ska försöka ta mig upp för att strax köra min katt Triss till veterinären, vad gör man inte för att inte få kattungar igen :)

Ovido - Quiz & Flashcards