Alla inlägg den 28 juli 2013

Av Micaela L-E - 28 juli 2013 20:12

En present ifrån mina föräldrar som dem köpte i holland. Tofflorna efterliknar holländska träskor som ni ser på bild två :) trots att de känns lite konstoga nu så är de väldigt gosiga och varma :)

Visst är mina föräldrar snälla att köpa tofflor till mog som är så grymt fula att dem blir fräcka ? Allt detta för att de avskyr mina svarta dunntofflor som fäller överallt ;)

Av Micaela L-E - 28 juli 2013 13:58

Rubriken sade det, jag är så trött att jag vill bara krympa ner i sängen för att sova. Men det får inte, för om en timma är det kalas för morfar. Grillat som det blir varje år :) oavsett vad det är för väder :) nu ser det molnigt ut men det slutade nyss att regna så kanske det håller i sig så här. Igår var ungefär samma väder, fast då tittade solen faktiskt fram. Hade en skön dag igår med goa folk och grillning, bad och lite strög i Trollhättan :) annars har det varit ganska lugnt så sätt.

I morgon blir det upp tidigt så i natt måste jag sova. Börjar truckförarutbilningen i morgon och min farsa ska gå den också så han ser till att jag verkligen kommer dit :/ men det kanske blir kul. Dem som har gått sådant innan har sagt att det var kul så jag får helt enkelt vänta och se :)

Ovido - Quiz & Flashcards