Alla inlägg under februari 2013

Av Micaela L-E - 23 februari 2013 20:28

Idag kolla jag mer på bil med pappa, men det blev ingen idag heller.. men annars så har jag pluggat, lyssnat föreläsningarna igen, börjat skriva lite på hemtentan. Samt så har jag stortvättat, tränat ett zumbapass på 30 minuter, kört mitt egna hemma spa och fixas bland mina gamla papper och räkningar. Så ja, jag har hela tiden gjort något och ändå har jag fått tid att äta. Men inatt kommer jag kanske få sova gott om missen tillåter. Var natt börjar bli värre och mer oroande. Den katten kan fan skrämma upp en !! Men snart är nog det över, då ska jag bara oroa mig över några andra tassar :) men nu sitter jag framför melodifestivalen och första låten kan jag säga att den var skum ! :)

Ska nog också plugga lite mer idag, det är så intressant svensk medeltid ! :) hade gärna velat mer fördjupa mig ner i det men det har jag ingen tid med just nu :) får ta det en annan gång om inte skolan återvänder till det ämnet ! :)

Av Micaela L-E - 22 februari 2013 23:17

Blev ingen ny bil idag, var för mycket att göra på den som var för dyrt. Men den var super snygg och gick bra, synd att gubben skulle ha över pris på bilen. Sen att han inte hade alla hästar i stallet kan jag säga. Absolut inte när det kom till bil ! Började fundera där en stund. Men får se i morgon om jag har bättre tur när jag och pappa ska se på en annan bil :) nu blir det bog en film eller så ska jag se om jag kan somna till musik. Vet inte, ska fundera en stund :)
Slänger in en gammal bild så det inte bara blir text :)

Av Micaela L-E - 22 februari 2013 12:14

Usch jag fick i mig något dålig igår, så det tog ett par timmar innan min kropp gick men på att sova. Vet inte riktigt vad av det jag åt som var dåligt ! Åt en macka, en kycklingwrap och lite chips, så tror att det antingen var wrapen eller chipsen. Min mage är fortfarande lite orolig men nu även också för att jag har 20 minuter på mig att göra mig iordning. Pappa ska hämta mig för att kolla på bil. Så upp ur sängen och göra sig iordning och gå ner på 20 minuter.. hm, dags att sätta fart :)

Men något mer inatt var att missen låg precis vid mig inatt, hon pratar i sömnen och det är så gulligt att höra :) undra vad hon pratar egentligen om :)

Av Micaela L-E - 20 februari 2013 23:17

Ikväll så körde jag ett nytt steg med zumban, riktigt jobbigt för min kondition är inte riktigt i topp just nu. Så ska nog backa ett steg en stund till så inte jag tuppar av nästa zumba pass. Men efter det så såg jag en film, 1408, vet inte riktigt om jag ska kalla den skräckfilm. Men men, jag såg den med andra slutet. Så dem säger att filmen ska ha ett tredje slut och den får jag kolla på nästa gång ! :) men nu för att slappna av sätter jag på min favoritfilm genom tiderna ROMEO+JULIA ! I Love It ! Men min kväll kommer nog fortsätta vara så här lugn, Katrin pratar nu med sin pojk så det är lite tyst i telefonen med sms från henne :) får se om hon vill smsa mera snart :)

Triss börjar mer och mer sova, men jag blev ganska förvånad förut när hon började leka med en leksaksmus ! :o hon leka med hennes mage ? Men sen efter den lekstunden så sov hon igen :) det är min lilla tjockis misse :)

Av Micaela L-E - 20 februari 2013 16:13

Här försökte jag söka två sommarjobb men så läggs internet ner och när det funkar igen kan jag inte ladda upp mitt cv på någon sida !! Blir sur !! Jag vill ha jobb ! Ha då får jag väll se lite mer på hemtentan som vi fick denna veckan, fyra sidor til nösta söndag. Får se om dem sakerna vill fungera på mitt köra internet. Om inte så ska någon få höra min åsikt !

Av Micaela L-E - 19 februari 2013 21:27

Idag kollade jag och pappa på fyra bilar och fy vad stelfrusen jag var när jag kom hem ! Men det blev att fundera och sedan till helgen blir nog att kolla på den femte bilen ! :) någon bra bil ska jag allt hitta :)

Men nu till en annan fråga ! Vad helskotta ska jag se på ikväll ? Finns inget på tvn, så jag längtar tills den tjugosjunde mars då glee börjar igen, sen även till den sjunde april då the walking dead börjar !!! Gud jag längtar !! Men det är sjukt att få vänta över en ytterligare månad för att se resterna av en påbörjad säsong ! Usch för denna försäljning som håller på :/

Av Micaela L-E - 18 februari 2013 16:24

Nu har jag handlat lite så jag klarar mig tills pengar kommer in igen. Men i affären så stötte jag på tre små killar som jag inte vlev klok på ! Dem höll på att fota en annans litenbebis och skratta åt den. Men va fan förstår dem inte att dem också var så små en gång i tiden ? Men jag tyckte iaf rätt åt dem när dem försökte köpa energidryck att kassörskan tog deras dricka. Så fick dem gå därifrån helt tomhänta.

Nu ska jag kolla lite på hemtentan samtidigt som Tori och Dean: Hem ljuva hollywood går på tvn :) ikväll blir det nog att se en av dem två nya filmerna jag har, Bad teacher eller conan barbarian :) har inte bestämt mig än på vilket humör jag är på :)

Av Micaela L-E - 18 februari 2013 00:17

Här får man bre ut köttfärsen på sin pirog. Bra mat jag köper och suck medan musen gör mig sällskap. Så snart kanske min lilla patrull kommer och löser mitt problem ! :)

Ovido - Quiz & Flashcards