Alla inlägg under oktober 2013

Av Micaela L-E - 8 oktober 2013 14:54

För arbetsförmedlingen, fick äntligen ett möte med dem och det hela slutade med fler frågor än innan. Så jag var inte så glad på dem för fick även reda på att jag ska byta handläggare.. igen..
Sen när det var klart stack jag bort till tippen och slängde det allra sista. Sen åkte hem till mina föräldrar och somnade i en halvtimma innan jag fick sätta igång med mat. Så nu blir det åka bort till huset tillsammans med mamma och fortsätta städa.

Min katt är knepig, hon utforskar hur många liv hon har samt om jag går ifrån henne så jamar hon så hela sjuntorp hör. Tror inte riktigt hon har vant sig än att bo här. För hon höll mig vaken nästan hela natten samtmitt rum var en BASTU !!! Så nu har jag tagit fram min fläkt som ska stå på i full rulle inatt :)

Av Micaela L-E - 7 oktober 2013 10:54

Packa ner allt i kylskåpet, packa ner Triss och köra dessa hem till mina föräldrar. Sen tippen och sedan ta dem tunga sista sakerna. Huset är nästan tomt så det går nog fort men vi får inte glömma städningen. Så det är dags att sätta igång för mig och hålla igång tills ikväll då jag kommer få börja sova på en madrass hos mina föräldrar. Får även se hur Triss känner sig att behöva bo med två hundar och två andra katter månaden ut :)

Av Micaela L-E - 6 oktober 2013 18:19

Min rygg går snart av, har säkert förlorat 100 kilo eller något.. för fy vad det känns att flytta i en sådan stress. Nu kommer jag sova här en natt till och sedan i morgon bor jag officiellt hos mina föräldrar. Nu finns det knappt saker i huset förutom möbler som ska vara kvar och kläder jag ska ha i morgon. Egentligen fick jag sova hos mina föräldrar inatt men innerst inne vill jag vara här linan ut trots att det kommer kännas läskigt när mörker faller. Det är ju nu känslor om huset kommer fram på ytan, sorgsen att flytta men om jag ska vara ärlig så är jag överlycklig att slippa huset. Har ju inte ork att sköta ett hus själv så nu längtar jag till den 1 november då jag får nyckeln till lägenheten :)

Av Micaela L-E - 5 oktober 2013 14:55

Alltså hur svårt ska det vara att kunna stava mitt ena efternamn ?! Eller ska jag behöva bokstavera det hela tiden ? Hur enkelt som helst.. L Y R E H E D ! Och inte flyrhed som han i kassan på jysk fick till det när jag beställde hem min nya soffa. Det värsta är att han är inte den enda som fått det fel. Jag har ett namn och två efternamn, alla förutom som exakt vet stavar minst ett fel i varje namn. Så en stor suck på det.. men men , nu har jag i alla fall beställt hem en soffa för 3400 kr och en puff som tillhör soffan för 500 kr. Så jag är lite glad för det iaf :) nu är det dags att packa igen ! Har bara tre dagar på mig att vara ute ur huset så det är nog dags att sätta fart.

Av Micaela L-E - 3 oktober 2013 20:23

Papper överallt, sortera, organisera och packa. Jag som trodde att köket skulle bli jobbigast att packa, men tyvärr hade jag fel. Har massa skit i mitt kontors hörna så här kommer jag få sitta en stund. Tur att Triss håller mig sällskap genom att sova så gott i soffan. Som ni ser på bilden så hjälper hon jätte mycket till.

Av Micaela L-E - 3 oktober 2013 15:24

När jag flyttade hit till huset så hade jag en vecka att packa, nu när jag ska flytta härifrån har jag en vecka att packa. Så nu rök planen att vara duktig och packa i i tid för kärringen vill ha huset redan på onsdag.

En sak till kan jag säga - det måste vara olagligt att samla på sig så mycket skit som jag har gjort under tre år !!

Av Micaela L-E - 2 oktober 2013 21:39

Sitter hemma i soffan och ser på alla lådorna. Kontrakten blev det lite överraskningar, först ville dem se på huset. Kärringen kommer ifrån USA och inte sett huset innan så hon gick runt här och kika. Sen blev det prat om möbler följde med eller om hon fick köpa dem. Sen också om jag kunde flytta ut innan den 15 oktober. Utan dessa saker så skulle det absolut troligen inte bli någon kontraktskrivning. Så det sluta med att hon köpte några hyllor, sängen, soffan och soffbordet för 10 000 kr. Och jag får bo hemma hos mina föräldrar i 2 veckor. Så nu känns det att allt är så verkligt. Kontrakt på huset är påskrivet, jag väntar på att få flytta in i lägenheten och nu köpa nya möbler !!

Hela min värld snurrar men detta känns ändå bra på sitt sätt.

Vet inte mer vad jag ska säga, har sådan huvudvärk och jag ska nog äta lite innan jag börjar packa ner lite till.

Av Micaela L-E - 2 oktober 2013 14:11

Jag är rastlös så jag sitter här med grejen som gör varma mackor. Sist gång den användes så blev den tydligen inte rengjord så jag plockar isär den och skrubba rent den. (Inte jag som hade den sist) detta är inte skoj men vad ska man göra när rastlösheten slår till ?

Men annars är det en riktigt bra dag !! Mamma och pappa ska ner till banken sen och om jag inte redan sagt för mycket så kanske vi blir av med huset idag ! :D sen så har jag haft kontakt med skolan om att hoppa av svenskan och börja med historia istället. Sen även så får jag hjälp att kontakta min dumma handledare på arbetsförmedlingen. Så allt har bara varit bra idag och hoppas att det förblir så tills den sekund jag somnar i sängen ! :)

Men nu ska jag fortsätta plocka isär varmamack grejen så önska mig lycka till att jag får ihop den :) den biten kommer jag nog ha svårt för :)

Ovido - Quiz & Flashcards