Alla inlägg under juli 2013

Av Micaela L-E - 17 juli 2013 20:42

Gud vad gott rubriken löd, tyvärr så är den sann. Brände dem idag när jag var med jossan ute hos hennes mammas stuga med barnen. De var redan brända innan jag upptäckte det så skit samma :) jag är rödhårig och då kan jag lika gärna vara det resten av kroppen :) men nu ska jag se på första säsongen av House, resten av säsongerna ska jag hämta i morgon när de är klara :)

Av Micaela L-E - 16 juli 2013 20:36

Jag jobba, var hos mina föräldrar och börja fixa serien House så jag kan se den, sen stack till mina morföräldrar. Snackade lite försäkringskasse frågor och sådant med dem. Kom hem till mina föräldrar igen, hmm blev lite fundersam då :) men jag stack därifrån ganska snabbt. Får vänta med serien tills i morgon, resten med :p så nu är jag hemma. Gjorde lite träning och sitter och funderar på om jag ska äta vindruvor eller persika ikväll. Har en full chips påse och pringles i skafferiet och glass i frysen men det låter inte läskande. Men nu ska jag fortsätta min kväll, så klart så har jag stökat ner på de fem minuter jag varit hemma så dags att plocka undan :) men min fråga är nu; vart helsike tog dagen vägen ? :o

Av Micaela L-E - 15 juli 2013 19:36

Dagen börja med att jag jobba; såklart, men nu är jag inne på min sista vecka och jag har typ inget jobb kvar ! :) men under tiden jag var där och jag träffa jossan så värderade en mäklare mitt hus tillsammans med mina föräldrar. 450 000 kr är det värderat till. Inte dåligt tycker jag :) men nu när jag fick komma hem är jag förbjuden att stöka ner, flytta på saker, ska ha det fint och städat i minst en vecka.. mina föräldrars order.. jag säger bara lycka till, :) mina föräldrar har tagit hit ett antal blommor som jag måste vattna :/ ett par nya gardiner och lite till. Också förbjuden att röra. Så denna veckan ser jag allt detta som en intressant lek :)

Samt förut besökte jag mormor och morfar, men tydligen var de på vift så får försöka fånga dem senare i veckan. Eftersom jag blir arbetslös nästa vecka behöver jag prata med morfar om ett par saker innan dess.

Av Micaela L-E - 13 juli 2013 20:04

Bada på stora mellby förut med Jossan, Häger, Jocke och Emma. Helt suveränt underbart !! Nu sitter vi hos Jocke och börjar grilla :) kött, korv, chips, drickor, bröd, någon pommes, sallad och mycket mer. Musiken spelar i högtalarna och hunden Luciffer går runt här och slickar på min hand och trevlig :)

Sen i affären förut så hittade jag äntligen mitt namn på coca cola flaska !! Lite felstavat, men ändå ! :) tycker att det är riktigt skoj ;)

Av Micaela L-E - 13 juli 2013 11:38

Skrev inte igår för mycket hände och jag kom inte i säng förrän tre på natten. Mycket roligt hände men först jobbade jag. Srn träffade jossan och vi gick en långpromenad när vi hämtade hennes barn och lämnade dem. Va helt slut körd efter det. Men vi stack ut till donken sen och satte oss gott i solen. Underbart väder igår, hoppas det blir lika underbart idag. För igår tog jag årets första dopp tillsammans med Jossan och Häger. Sedan hämtade vi upp Jocke, sedan Emma och sedan crusa vi lite i stan. Bara hade det allmänt roligt. Men efter som folk antingen var i skövde eller norge någonstans så träffade vi inte på många.
Så kom jag hem och märkte hur snäll mina föräldrar verkligen var mot mig. Så det tog en extra timma innan jag hamnade i sängen..

Men igår trodde jag att jag skulle få sova ut.. men nejdå.. pappa ringde kl nio i morses och väckte mig.. nu är han här och fixar hålet i badrummet.. i morgon kommer ingen innanför min dörr !!! Jag kommer låsa in mig !! Men idag är det redan försent så jag hittar nog vägen upp ur soffan idag när jag vaknar till och något händer :)

Av Micaela L-E - 11 juli 2013 19:04

Nu är utsidan praktiskt taget klar. Bara insidan kvar. Pappa och mamma hade med sig högtryckstvätten och spolade av altan, verandan och trappan pluss boden nr 2 :) känns som helt nytt hus på utsidan :)

Förresten visste någon att bod nr 2 var vit och grön ? Det fick jag reda på nu :)

Av Micaela L-E - 10 juli 2013 20:02

Mamma - när jag flyttade hemifrån fick jag klara mig själv. Min mamma hjälpte inte mig med något.
Jag - ja, men nu är inte du din mamma, du är min mamma.

Pappa fick jobbet på nya saab företaget, vad de nu heter. Jätte bra :) för nu vet jag om hösten skulle skita sig totalt så hamnar jag inte på en liten parkbänk någonstans utan mina föräldrar har råd att hjälpa mig så jag har tak över huvudet. Så det var så vi kom in på pratet om att klara sig själv :) efter mitt svar kunde mamma helt enkelt inte säga emot. Får inte ofta dem kommentarerna så jag njuter så fort de kommer :) haha

Men nu kom jag precis hem ifrån resturangen, pappa bjöd hela familjen på kina mat :) annats blev det inte så mycket målat mer än en andra stryckning på altanen. Var mer att bära bort alla jävla tegelstenar jag hade precis vid huset. Så kul hade jag det efter en dag på jobbet. En sak till.. tur att jag har en gosig katt för jag råkade försova mig i morses med en timma. Vakna utav att Triss väckte mig. Ibland är jag glad att ha henne ;) hehe

Av Micaela L-E - 9 juli 2013 19:16

Kådan vill inte sluta rinna :(

Men det ser bra ut ändå :) taket hann vi inte med idag så det blir i morgon. Sen har vi nu tid tills på måndag. För tanken ska tydligen också bort :/

Ovido - Quiz & Flashcards