Alla inlägg under juli 2013

Av Micaela L-E - 8 juli 2013 18:37

Nu är det färdig fixat för idag :) måste hinna klart tills på torsdag :)

Av Micaela L-E - 8 juli 2013 14:37

Nätverket är nere igen på jobbet.. inget fungerar.. blir väll åka hem här om någon minut för sist gång höll detta på ett tag. Men då blir det äta och sedan riva ner altanstaketet. Pappa fick en jätte bra ide igår kväll att byta ut staketet än att skrapa bort färgeb och måla över på den gamla staketet.. tack så mycket :)

Sen har jag troligen fått bihållsinflamation !! Gud vad skoj eller hur ? :)

Av Micaela L-E - 7 juli 2013 13:20

Är inte min altan riktigt snygg ? :) taket är borta och skrapningen är i fullgång. Så går det när man låter den målas i fel sorts färg ifrån början, men nu är det slut för idag. Ska på kalas om två timmar så mer skrapning i morgon !! Fy; jag hade hellre velat skrapa en massa trisslotter istället :)

Av Micaela L-E - 6 juli 2013 10:42

Det är tyst i hela huset, korridorerna lyser endast upp ifrån ljuset ifrån solen. Skannern hörs i rummet intill. Det är så kul att jobba på en lördag.

Men men jag vann iaf på Triss :)

Första gången jag gör det sen de höjde priset. Ska kanske gå ner och ta en ny lott och hoppas vinna högre än 30 kr :)

Av Micaela L-E - 5 juli 2013 15:14

Nu har vi kommit mer än halvvägs med målningen. Men det är en del kvar :) Triss latar sig när hon inte stryker sig mot de nymålade väggarna.. en gång till så gör jag hela henne till en pensel så hon kan hjälpa till :)

Jag har inte hjälpt till så mycket, varit jobb och så har jag haft feber. Då sätter nog inte många sig med en pensel i handen och målar ett hus och förråd :) men jag har ju hjälpt tidigare till att skrapa altanen.

Av Micaela L-E - 1 juli 2013 19:57

När jag kom hem vill jag bara lägga mig i sodfan och dö en stund, men icke sa nicke. Mötte pappa uppe vid huset, han höll på måla om. Trevligt. Översta gamla färgen, understa nya färgen. Men så klart ska det målas en gång till :)

Var även för två timmar sedan och tittade på planlösning för lägenhet. Se vad för något jag ska hålla utskick efter. Men den dagen är nog inte här på länge men jag kan väll få drömma ? Det är jag absolut värd efter förra veckan :)

Av Micaela L-E - 1 juli 2013 06:10

Som rubriken sade, har nu jobbat halva tiden och längtar tills detta är över. För när jag inte vill så är det mer än svårt för mig att gå upp och åka dit. Men om man vill göra ett bra jobb så är det ett måste att vara på jobbet. Jag ska underlätta detta lite grann genom ta med mig mina hörlurar, så har jag musik i mina öron medan jag gör jobbet. Så nu ska jag göra mig iordning. Mat eller frukost har jag ej så det blir äta någonstans

Ovido - Quiz & Flashcards