Alla inlägg under augusti 2013

Av Micaela L-E - 21 augusti 2013 00:46

Nu ska jag ta och dra mig till sängen, i slutet av denna veckan får jag reda på när jag ska tänkas flytta ifrån detta tråkiga hus. Sista visningen var idag och då var det budgivare 1 som kollade. Om han nu inte lägger ett bud så vinner budgivaren 2 och priset är att köpa mitt lilla hus. Hoppas jag finner en lägenhet att köpa så jag slipper flytta hem igen, både jag, mamma, pappa och brorsan är emot den iden men vad ska man göra ?? Hoppas den lägenheten på lördag är bra :) men nu är min kära katt halvvägs inne i sovrummet och väntar på att jag ska komma så god natt på er alla från oss två ! :)

Av Micaela L-E - 19 augusti 2013 22:19

Idag har jag haft svenska lektion, varit med jossan, christian och barnen. Sedan är min handled fortfarande inlindad, usch vad ont det gör :(

Men jag har även hämtat ut mitt paket ifrån konsum och fanns hela serien Scrubs ! :) och även riktigt bra filmer som till exempel les miserables !! :)

Av Micaela L-E - 19 augusti 2013 00:10

Gud vilket dåligt slut ! xD fan vad jag skrattade ihjäl mig xD men men nu har jag sett helt klart denna serie så nästa vecka blir det troligen scrubs men om Hous M.D så är det en serie värd att se. Den är underbar, rolig och ibland kan den bli konstig och spåra ur. Men den hittar allt tillbaka igen :)

Men annars idag så har jag gjort mer än att kolla på tvn. Har kollat på lägenhet, den var si så där. Men om man hade rustat upp den och renoverat lite så hade den nog varit jätte fin :) utöver det så har det inte hänt något ovanligare. Ska strax gå och lägga mig eftersom i morgon är det skola :) mem det är så gött för jag börjar inte förrän senare, senare på dagen ;)

Av Micaela L-E - 17 augusti 2013 23:32

Idag har det hela tiden hänt något. Det började att jag och jocke hjälpte Christian med bil och det tog ett tag men det var allt roligt. Sedan var vi alla i garaget, jossan plus barn var också med :) då där ute så fick jag springa efter två små rymlingar och det knäcktes i handleden.. nu cirka fem sex timmar senare så är min hand lila och gör svin ont. Har lite bandage på så jag inte rör på den helt för mycket men ändå. Men jag ligger här och ser på House M.D snart har jag sett klart hela serien och då ska jag troligen börja se på serien Scrubs :)

Av Micaela L-E - 16 augusti 2013 12:18

Just nu så planerar jag och planerar, allt jag vet är att klockan kvart i tre ska jag möta upp en person för att köpa samhällskunskaps boken av honom. Men innan det så har jag ingenting för mig. Har några ideer men jag ska också ha orken att göra någon av dem :)

Av Micaela L-E - 14 augusti 2013 19:51

Fick gå tidigare idag, slutade tidigare egentligen men stannade kvar för att prata med läraren. Det tyckte han vad roligt det jag hade att säga för nu har han förväntningar på mig ! Men detta ska jag fixa :) samhällskunskapen verkar rolig samt även skrämmande. Så får se hur det går nästa onsdag då nästa lektion är. Men nu ska jag hem och äta. Ska upp tidigt i morgon så önska mig lycka till :)

Men det känns nästan gött att vara tillbaka på swedenborg. Har ju snart vart på varje våning ! Det saknas nästan att jag jag ska flytta hit :) haha

Av Micaela L-E - 12 augusti 2013 08:30

Idag så börjar jag i skolan, usch vad jag gäspar. Sov tre timmar inatt, tankarna ville inte sluta tortera mig !! :o
men nu är jag vaken och får åka upp till stan. Får passa på nu när det inte längre regnar :)

Av Micaela L-E - 11 augusti 2013 17:26

Gräsklipparen fungerade inte för mig så jag tog lite fotbad och lite spa för fötter och ben. Nu känns det som jag har helt nya fötter och ben ! Så underbart, sen fick en ny kompis :) en liten fjäril som tog hand om dem blommor jag inte tagit död på än så länge, som ni ser på bild nr 2 :)

Ovido - Quiz & Flashcards