Alla inlägg under augusti 2013

Av Micaela L-E - 11 augusti 2013 13:42

Nu har jag hämtat ut mina kläder ! :) passar riktigt bra och känner detta var en riktig bra belöning för mig efter allt sparande och skit sen våras !! :) fast det är en tröja som jag nog ska skicka tillbaka och få en storlek större. Men vi får se vad jag hittar på :)

Men nu kanske jag ska sätta igång och klippa gräsmattan, kanske en bra ide när det är visning igen i morgon. Någon gång måste detta gå över.

Av Micaela L-E - 10 augusti 2013 16:30

Idag går allt segt, igår gick det även segt men det hela slutade med att vi åkte runt och träffa på allt möjligt folk. Skit skoj :) men undra vad som ska hittas på idag..

På måndag blir det visning igen, någon tysk person vill komma och kolla på huset. Personens vänner var där och kollade i torsdags åt denna tysk så det verkar lovande just nu. Ett bud ligger på bordet. Så om tysken ger sig in i leken så blir det två bud :)

Men sökandet efter en lägenget ser ut si så där. Tydligen kommer lite fler lägenheter ut senare snart någon gång. Enligt vissa kontakter mina föräldrar har. Så vi märker när jag hittar någon :)

Av Micaela L-E - 8 augusti 2013 11:36

Bloggen fuckar nu så kan inte lägga upp bilder förrän de har fixat detta. Men igår var jag ute på överby och handlade. Fläkt, mobilfodral, hopprep, renduk till tvn och lite till. De flesta grejerna är gröna :) så klart :) men om en halvtimma blir det städa huset.. igen.. visning klockan fem. En har redan lagt ett bud så får se om någon av dessa två lägger ett högre bud så det blir budgivning så jag får bättre efter allt detta tar slut. Men nu när min månadsekonomi är klar och bra så finns det inga problem där längre.

Fick även ett mejl idag, mina kläder har nu skickats ifrån tyskland så jag borde få dem någon gång nästa vecka !! :)

Av Micaela L-E - 5 augusti 2013 21:15

Nu ligger jag på golvet, igen, börjar bli rutin på detta. Måste tänka, men då måste allt saktas ner.. kan någon pausa ?
Under tiden kanske jag ska resa på mig och hämta lite glass.

Av Micaela L-E - 4 augusti 2013 19:13

Jag och Jossan vandrade ner till slussarna och tillbaka med tvillingarna i barnvagnarna. Det kändes gott i hela kroppen och för huvudet. Vi gick runt fem och kom tillbaka för någon halvtimma senare :) detta måste göras om någon gång:)

Gammal bild för idag var det mycket finare väder samt mycket mer folk nere vid slussarna :)

Av Micaela L-E - 3 augusti 2013 17:03

Fy det är 30 grader, varmt och kvavt är ingen bra kombenation alltså. Hela jag känns kletig så längtar till en dusch senare.

Men på tisdag kommer det folk igen och kollar på huset. Några som inte sett det innan och andra som tittade på det i torsdag men vill komma tillbaka igen. Så eftersom mina föräldrar inte kan hjälpa mig så får jag hålla mitt lilla hus rent. Sen även på måndag ska jag kika på en annan lägenhet som ser ganska bra ut på bilderna.

Allt detta känns för mig att det går för fort samt mycket komplicerat. Så hoppas detta lugnar ner sig snart eller blir klart så jag kan lugna ner mig. Inte konstigt att jag inte klarar ett jobb nu när jag har massa annat igång. Men nästa vecka ska jag till vänersborg och börja där och just nu längtar jag dit !

Av Micaela L-E - 1 augusti 2013 20:33

Nu ligger jag på golvet, varför vet jag inte. Men jag kan säga så här,, jag hatar känslor, jag hatar att inte veta, jag hatar att inte förstå! Har känt så här i timmar nu och fortfarande inte klurat ut allting. Någonting är det så kan ingen krympa sig och ta sig in i mitt huvud och hjälpa mig? För jag kommer inte kunna vänta tills i morgon..

Ovido - Quiz & Flashcards