Alla inlägg under maj 2013

Av Micaela L-E - 21 maj 2013 22:37

Min bror delade förut en artikel ifrån aftonbladet.
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article11038187.ab
Jag gick in för att läsa den och det slutade med både skratt och väldig irritation på denna människa. Visst hon får ha sina åsikter om att pappor kan skada barnen. Men jag tror att det är lika många procent mammor som skadar barnen som pappor. Men kanske mammor skadar barnen på ett helt annat sätt. I artikeln så beskrivs det att pappor är hårdare mot barnen, så barn får sjukdomar som diabetes och andra sjukdomar pågrund utav det. Jag litar inte ett dugg på hennes info. När jag tänkt på det så är det oftast pappor som kan kasta barnen upp i luften och hålla dem upp och ner. Men mammor då ? Det är många mammor som är för överbeskyddandr mot sina barn. Låter inte sina barn testa nya grejer och massa skit. Kan inte barn skadas utav det ?? Det tror faktiskt jag, om nu pappor kan skada barn genom att ta hand om sina ungar och leka med dem så kan även mammor göra det också!
För snacka om att hon peka ut alla pappor över en kant. Så visst gon har sin åsikt, men hon kanske ska tänka på att det inte bara kan vara pappor som "skadar" barn.

Av Micaela L-E - 21 maj 2013 08:08

Är inte van än att vakna tidigt på morgon, men sommarväder hjälper en att gå upp :) så det är jag tacksam för. Men nu blir det åka mot Uddevalla ! :)

Av Micaela L-E - 19 maj 2013 21:13

Idag har det hänt saker sen timman jag vakna :) åkte till ikea med jossan och häger, sedan hjälpte dem att bära och handla och lite sådant :) fick pizza efteråt :) så jossan och häger gjorde bra mat :p hehe. Men jag kom nyss hem, ska alldeles strax in i duschen. Men något jag ska berätta innan är att på väg hem så åkte en polisbil i full fart med blåljus förbi mig. Jag tänkte inte så mycket på det tills jag kom hem. Polisbilen stod hos en av mina grannar. Så klart var mina ögon nyfikna så jag kunde inte låta bli att se händelsen. Men poliserna tog ur en kille från en bil med flak på och sådant, och han strettade emot och in i polisbilen han for. Vem har sagt att jag behöver tv när jag har mina grannar ? :)

Sen vart fan tog solen vägen ?? Det var så mysigt tidigare idag men nu regnar det bara ? Som jag undrade till jossan och häger förut, varför regnar det ? Vi har ju nyligen haft vinter ? ;)
Jag och mina konstiga kommentarer ibland :)

Av Micaela L-E - 18 maj 2013 22:12

Usch vad jag inte gillar balladerna, tror även att Sverige inte kommer komma så jätte bra till. Men får väll heja ändå på Robin eftersom det är Sverige :) men två låtar jag vet att jag gillar är Finland och Azerbajdzjan :) båda länder har fräcka uppträdanden :) men nu är Rumänien och fan vad jag vill skratta, halv nakna killar tillsammans med en opera kille :)

Av Micaela L-E - 18 maj 2013 16:26

Idag blir det lugnt, med go mat och mycket godsaker inför eurovision song contest finalen :) ska se den med jossan :) vi båda är väll sega efter inatt men vi båda står i alla fall på benen ! :) så jossan är nu inne i duschen, jag sitter i vardagsrummet och ser på extreme home makeover, någon special avsnitt. Så ska vi sedan dra oss ner till en affär :)

Av Micaela L-E - 17 maj 2013 22:40

Åker nu taxi limo, inte varje dag man gör det :) livet är inte perfekt men varför inte lyxa till det ibland ?? :) ta lite alkohol och lev livet för fan !! :) allt löser sig om man vill, kan inte göra något annat :)

Av Micaela L-E - 16 maj 2013 17:51

Hon är inte lite blöt, så nu känns hon som en stor blöt bomullstuss :)

Av Micaela L-E - 16 maj 2013 15:25

Nu är jag hemma igen med Triss, hon är gott groggy och ligger gömd. Medan kartungarna är löjliga och morrar åt sin mamma. Så jag sitter här emellan Triss och hennes ungar, om jag inte gör det så flyger kattungarna på henne och det gillar inte hon.. bilderna längst ner på inlägget är Triss och vår kära Curry :)

sen nu fick jag besök av två damer som ville prata om GUD !! Fan att jag inte fatta det innan jag öppnade dörren, fast de hade redan sett mig. Men det blev en disskusion om att jag tror på ödet och det finns ingen GUD m.m :p lite kul var det :)

Sen idag var jag på lärarcentrum och pratade med en studievägledare. Ska plugga upp betyg till hösten. Och jag får läsa på 75% jätte kul !! Or not !! Men när jag berättade vad jag ville läsa på högskolan så kollade hon på mig som om jag vore en idiot !! :o samma jävla blick som jag har fått av många under mitt liv !! :o

Men nu fick jag även sms ifrån mamma, sommarjobbet är i princip klart för mig !! :D yeah så jag kommer få ett !! :D

Ovido - Quiz & Flashcards