Alla inlägg den 2 januari 2013

Av Micaela L-E - 2 januari 2013 16:13

Detta året börjar så bra :) idag började jag jobba med inventeringen, fick även plocka matvaror. I morgon är det samma fast med kläder och spik som dem säger :) sen så är det så sexigt att gå runt i dem tröjorna vi har fått ;) men jag kom hem för ca 30 minuter sedan och då kollade jag på skolorna jag sökt till, kom ju in på reserv. Men nu är jag ANTAGEN !! Så nu i vår ska jag läsa Historia ! :) vad jag blir efter det fråga mig inte, men historia ska bli mycket roligare än elen som jag har sumpat totalt ! Så idag känns hela livet gå i rätt riktning för mig och det känns så bra :)

Men efter idag har jag riktigt ont i fötter och i höfter. Jag har ju ärft mammas släkts dålig höfter så enligt mamma ska det börja på mig riktigt om högst fem år.. Men jag tror att det redan har börjat för jag får ont av mycket. Men det struntar jag i nu ! För nu är det bara lyckliga tankar i mitt huvud som ingen kan komma och ta ifrån mig :)

Får även se om det kan snart komma småttingar i huset så det blir lite liv här igen, Triss har smugit sig ut bland pojkarna denna veckan så vem vet vad för roligt dem kan ha hittat på :)

Ovido - Quiz & Flashcards