Alla inlägg under november 2012

Av Micaela L-E - 17 november 2012 02:20

Just nu sitter man i en volvobil, framför ratten också. Oj vad hänt typ.. Men det har hänt en hel del nu som inte tas upp här, personer har rätt och personer har fel. Vad skulle en fest vara utan sånt ? Nykter är jag såklart, så chauffören är jag. Vi som står häri bilarna har det göskoj för vi har tid att slå igen :) Mer säger jag inte nu i natt :)

Av Micaela L-E - 15 november 2012 19:33

Jag tog en liten tripp med bilen, gpsen var väldigt snäll mot mig idag ! Oj nästan att den förtjänar ett grattis ! :D Får se om den vill vara så snäll på hem vägen :) Fick även en sen födelsedagspresent av mina föräldrar förut. En kattlucka med magnet ! :) får se närden blir insatt :) haha

Av Micaela L-E - 14 november 2012 19:39

Här måste det verkligen pluggas ! Så varje gång jag gjort ett tal rätt så får jag ta en Toffifee ! Och om man äter en toffifee så måste man ju ta en till så här pluggas det på så pennanblöder ! :) vilka fula knep jag kör på mig själv, blir verkligen stolt ! :) haha

Av Micaela L-E - 14 november 2012 15:15

Hela dagen känns förstörd när man bara haren lektion från kl ett till fem. Mest nu när vi räknar tal som ser ut som dessa: 1001101.. Ibörjan av lektionen var rolig, då drog läraren logiska exempel som denna:

Ingen katt har två svansar,
En katt har en svans mer än ingen katt,
Alltså har en katt tre svansar.

Sånna exempel var roliga, läraren drog upp flera styckna. Men usch, nu är klockan strax efter tre, alltså två timmar kvar. Sen blir det väll att man åker hem och gör ingenting för det är då mörkt och det regnar nu och är kallt, samt det är typ kväll. Fast jag måste dra igenom matten, gick inte så bra som jag hoppades på när det gällde tentan. Så det blir plugga på tills omprovet den 8 december !!

Av Micaela L-E - 13 november 2012 10:11

Elen är inget för mig, men efter ett par diskussiomer med studievägledaren kom vi fram till idag att ämnet grunläggande elkraftteknik 1 ska jag inte börja med som ska starta idag. Jag är på massa väntelkstor över andra ämnen som börjar till våren så jag hoppas komma in på något där. Hoppas verkligen historian som är mimn prioritet 1 ! Det är något med historia som jag tycker om så varför inte läsa mer i det ? Men jag kommer klara csn:s krav för studiemedel och det är skönt.

Jag får även reda på tentan i matten senare idag ! Hoppas jag klarade den !!! ?

Av Micaela L-E - 13 november 2012 06:50

Har varit vaken över en timma och nu börjar solen komma fram. Usch det är svårt att verkligen gå upp när det är så här mörkt och kallt. Så nu måste jag lämna det varma täcket för en ny period i skolan och allt börjar med vx.ström jippie

Av Micaela L-E - 12 november 2012 14:05

Lasagnen vann över oss så vi fick göra detta och ta spagetti istället ! Presenten som ligger bredvid är min morsas som hon ska få idag för hon fyller hela 23 år !! För 24 gången :)
Alltså: 23×2+1= så gammal hon egentligen är :)

Av Micaela L-E - 12 november 2012 00:36

Hur kul kan man ha det en rolig natt med de bästa ?! :)

Ovido - Quiz & Flashcards