Alla inlägg under januari 2013

Av Micaela L-E - 25 januari 2013 15:58

Nu har jag kunnat börja skriva mer på läxan, ska föraöka göra så myxket idag som möjligt eftersom i morgon har jag ingen direkt tid. Boken var lite sen, så jag är riktigt glad att jag fick den i morses. Men den är över 1000 sidor på engelska så när pengarna kommer in igen kanske jag ska åka och köpa ett engelsk lexikon ! :) för så bra är jag inte på engelska !

Nu är det bara vänta på alla andra böcker som behövs dem kommande veckorna. Fast det gör inget om dem kommer idag eller nästa vecka för ska ändå inte ha dem för veckans läxa :)

Av Micaela L-E - 24 januari 2013 15:40

Idag är en sorgsen dag, räkningarna har strömmat in. Strax under 10 000 kr, får bostadsbidragdt i morgon. Men csn pengarna vet jag inte än. Dags att lura ut en lösning här.
Sen så glömde jag elementet inatt. Så i morses vakna jag med uppsvullen hals och rinnande näsa. Men nu börjar det bli lite bättre, ska senare ta ett het varmt bad ! Så ska det nog bli susen :) för inte ska jag bli sjuk när man får främmat på lördag :) en från göteborg och en från stockholm :) tro mig när jag säger att då kommer jag känna mig som en lantis, :)

Av Micaela L-E - 23 januari 2013 16:13

Sitter nu med missen och kollar på föreläsning om antikens Rom. Föreläsningen är ca 18 minuter lång. Det längsta föreläsningen denna veckan och den sista :) ska nog se igenom alla föreläsningar i morgon igen så jag inte missar något ! :)

Sedan förut fick jag se en present ca en decimeter från ytterdörren på altanen. En halväten mus som var genomfrysen !! Först försökte jag skrapa bort den med skyffeln men då fick jag inte bort allt och det var USCH !! Men efter att ha hällt varm vatten över resterna så fick jag bort den.. men jag skulle ta det lugnt utanför min dörr nu med tanke på varmt vatten och 10 minus inte går så bra ihop ! :)

Av Micaela L-E - 22 januari 2013 12:19

Nu har jag precis pratat med csn och nu är allt klart. Så om några dagar får jag mina åengar ! :) känns så gott !! Sen nu har skolan börjat. Ska börja kolla på första föreläsningen nu. Så det är också gott ! Sitter i soffan, under täcket och äter min frukost samtidigt :) så fint att både jag och missen gäspar här, för detta brukar man inte få göra i en lektionssal ! :)

Av Micaela L-E - 21 januari 2013 18:28

Nu klarar jag mig en stund :) i alla fall nu när jag börjat skolan :) måste ha något att mumsa på medan jag pluggar i soffan. Men än är jag på jakt på tre böcker !! Dags att fortsätta leta efter dem !! :)

Av Micaela L-E - 20 januari 2013 18:46

Jag kom precis efter då krocken hände. Jag fick ställa min bil på skolans parkering för att gå till mina föräldrar. Som tur var att ingen blev skadad :) men hur krocken hade skett vette tusan så som allt såg ut. Men totalkrock måstedet varit med tanke på hur bilarna såg ut.

Av Micaela L-E - 20 januari 2013 13:47

Snart kanske jag ska göra mig iordning till brorsans kalas. Är fortfarande i mina sovkläder och under täcket i soffan. Hade den bästa drömmen inatt ! Så jag var ganska sur på Triss när hon bestämde sig att väcka mig klockan nio i morses.. Men jag har mobbat henne sen dess så det står snart lika här mellan oss två :)

Innan jag kan göra mig iordning ska jag nog läsa klart kapitlet i boken först. Igår kväll började jag läsa i min ena skolbok, tänkte bara börjat kolla igenom eftersom jag börjar snart. Men jag fastnade att läsa om vikingar och deras påverkan i Norden. Så nu sitter jag fast på kapitlet om kunugar tidig 1000-talet. :) jag känner att jag verkligen valt rätt kurs denna gången :) så kanske 2013 är mitt år ändå :)

Av Micaela L-E - 19 januari 2013 20:04

I flera timmar har jag suttit och letat skolböcker. Försökt hitta så många begagnade böcker som möjligt för dem är skit dyra nya. Har även lånat två böcker från biblioteket och genom där har jag tjänat 1000 kr. Fick även pratat med pappa om bilen, han som körde på mig ska skicka 500 kr till pappa för skadorna på min bil. Det är ju bra :) sen blev det en hel del lekt med hundvalparna när jag var där :) 2 är sålda så 3 stycken är kvar :) så om någon skulle känna sig intresserad så är det snart dags att höra av er ! :)

Ovido - Quiz & Flashcards