Alla inlägg under januari 2013

Av Micaela L-E - 18 januari 2013 23:41

Jag letade upp dem två första skolböckerna på internet eftersom jag börjar nästa vecka. Men då kom jag på att det finns ett stort bibliotek och två mindre här i Trollhättan. Så dit ska jag det första jag i morgon ! Så nu har jag hittat mitt gamla lånekort och dammat av det. Och jag lovar att det är gammalt !! Det skaffa jag i lågstadiet, verkligen lågstadiet som ni ser på andra bilden. För jag lovar att jag skriver mycket finare nu i dessa dagar ! :)

Men tack vare den tanken om biblioteket har jag tjänat upp till 800 kr ! När nästa del börjar så får jag hoppas på att dem har mina andra skolböcker också ! För då kommer jag mycket billigare undan ! :) men nästa vecka kommer jag troligen lägga ut skolböcker från naturkunskapen, elteknik m.m på blocket :) då kanske jag kan tjäna in i något hundra till framtida skolböcker och till mina glasögon som kommer om ca tio dagar :)

Av Micaela L-E - 18 januari 2013 18:04

Idag så körde en annan bil in i min när jag var på överby. Inte alls mitt fel och han erkände allt ! Han pratade på att han inte såg mig och han var stressad men ändå !! Jag låg i hans döda vinkel så han körde på mig fram vänster på bilen. Tur att ingen av oss åkte så hög fart. Men jag har hans uppgifter och jag berättade att det var min pappas bil. Så om det blev skador som ingen av oss såg idag så hör vi av oss till honom i morgon då pappa ska se på bilen. Men jag lovar att innan vi stannade på parkeringen sade jag hela ordboken fylld med svordomar !! Jag var inte alls glad just då och höll mig nära honom så han inte skulle kunna smita iväg ! För här skulle inte han komma undan ostraffad !! Men när jag såg på hans bil hade han många röda märken på sin ljusgråa bil :) så idag kom jag på första positiva sak över att ha en röd bil ! :) eftersom inget var mitt fel så behöver jag inte stå för något !! :)

Men en sak säger jag, vissa behöver ta om sina körkort om dem inte kan köra bil ! Samt att ta det lugnt i bilen och inte skylla på ungarna för man är stressad !

Av Micaela L-E - 18 januari 2013 14:18

När jag låg i soffan och slöa slog tanken mig att jag ska göra något vettigt av dagen. Så nu har jag gjort mig iordning och ska strax iväg ! Ska slänga lite skräp, fixa soda streamen, köpa basvaror till kylskåpet, jag ska även besöka min brevlåda ! :) så efter för många slö dagar så måste jag upp och röra mig så jag är igång när historian börjar :) jag längtar dit ! Bästa valet jag någonsin gjort ! :)

Av Micaela L-E - 17 januari 2013 19:19

Nu sitter jag och Katrin på donken i hissingen och precis ätit klart. Jag var hos speciell optikern och fick beställt nya glasögon. Så om ca tio dagar kommer dem nya glasögonen för 4300 kr !!! Jävlar vad dyrt !! Men tyvärr så behöver jag dem om jag ska kunna läsa bättre. Jag har ett större brytningsfel och mitt högra öga går säkert på droger så fel det verkar vara :)

Men snart ska vi kolla bussar och se på tåg. Får se när jag kommer hem ! :) nu blir det snåla grovt på pengarna ! :)

Av Micaela L-E - 16 januari 2013 19:28

Nu är biljetten beställd och betald för morgondagen. Ska ner till göteborg och träffa en specialist optiker i morgon och kära Katrin ska hjälpa mig att hitta dit :) men fy vad biljetten kosta mycket, 115 kr enkelresa ! Och dem vill att folk ska åka mer tåg och buss,, skamligt vad dem tar betalt för en biljett.

Slänger in en bild på Triss när hon var riktigt liten ! :)

Av Micaela L-E - 16 januari 2013 13:54

Inatt kunde jag inte sova, så jag tog surfplattan och kolla efter jobb, både deltid, heltid och sommarjobb. Men eftersom jag inte har mitt cv på surfplattan och inget internet på datorn skrev jag ner allt jag hitta på papper. Så när jag har tid så ska jag nog låna mina föräldrarsdator för att skicka in mitt cv. Jag ska ju läsa historia nu i vår men det kan vara gott att hitta något extra samt kanske ett jobb att ha efter historian är klar :)

Eftersom det finns hundratals arbetssökande runt trollhättan och till sommarn kommer fler studenter så här får jag nog ligga tidigt ute för att få något bra :)

Av Micaela L-E - 15 januari 2013 22:55

Jag älskar att skriva, häromdagen avslutade jag en annan historia på 140 sidor. Men sen dess har jag haft skrivkramp så det skriker om det och jag är hoppar nästan upp och ner i soffan för att få något ord skrivet. Men insperationen är borta. Får se på lite desperate housewives och se om insperationen kommer tillbaka. För just nu skrattar det tomma dokumentet åt mig :/

Av Micaela L-E - 15 januari 2013 16:21

Idag fyller min lillebror 18 !! Kan knappt tro det, jag ser honom fortfarande som 14 ! :) Men snart ska jag iväg och fixa det sista till hans present och sedan fira honom :)

Ovido - Quiz & Flashcards