Alla inlägg under september 2013

mys

Av Micaela L-E - 17 september 2013 19:48

Jag vill bara skrika, skrika så jag väcker de döda. Men så enkelt är det inte så jag tog en varm dusch, tog på mig mysiga kläder och tände en massa ljus runt om i huset. Så nu är det verkligen mysigt här omkring medan jag och katten Triss ser på filmen Jack the giant slayer. En ganska bra och underhållande film :)

Mer om min dag.. den har inte varit min bästa, så inte konstigt att jag vill skricka när samhället är så korkat ?

Av Micaela L-E - 16 september 2013 16:04

Nu är det dags att städa .. igen .. visning i morgon på huset så det är ju ett måste. Sen så kommer mina föräldrar förbi med deras "bättre" dammsugare sen för att få bort all katthår. Men jag känner mig sim katten Gustaf på bilden under när det kommer till städningen.

Men annars idag har jag varit i skolan där vi lärde oss mer om källkritik, suck om det också. Sen åkte jag till swedbank och öppna ett nytt konto. Så med tre olika konton kan jag hålla mer koll på mina pengar :) inkomster, utgifter och sparande :) gud vad jag älskar ekonomi och pengar när det gäller mina egna ! :)

Men nu får jag sätta igång att städa här innan jag somnar bredvid katten här i soffan :)

Av Micaela L-E - 15 september 2013 17:51

Hundarna höll mig vaken inatt, jag älskar att vända och vrida på mig på natten. Men när dem ligger tätt intill så kunde jag inte göra det ! Så jag kunde inte sova förrän de väl lade sig en bit ifrån mig. Men hundar är inte så smarta, utan om man flyttar på dem så kryper dem tillbaka igen. Sen så hade jag också en katt som gärna ligger nära en. Men nu är hundarna hemma igen hos mina föräldrar så inatt ska jag sova gott. Det värsta är att jag har skola i morgon och det är inte roligt :( men vad ska man göra ?

Ser nu på en repris på lyxfällan på trean. Det känns så skönt inom mig att min ekonomi har löst sig så jag inte hamnar där :) hehe
Men snart så står ju jag själv på ett lån så får hoppas att jag känner samma sak då :)

Annat jag gjort idag är att ha skrivit slutet på en berättelse som jag har arbetat på ett tag. 83 sidor var lite dåligt men jag hade skrivit sönder den annars. Så nu ska bli spännande var min fantasi ger mig härnäst. För ett tomt papper gör mig alltid galen så min fantasi får gärna sätta igång snart :)

Av Micaela L-E - 14 september 2013 20:02

Sista hela dagen som hundvakt, i morgon åker rackarna hem till mina föräldrar. Ska bli så gött eftersom dem hela tiden ska gå ut (trots att dem bara sitter utanför dörren), dem spydde ner min trasmatta tidigt i morse. Sedan ska den ena hela tiden ha mat (TJOCKIS) medan den andre nästan inte äter alls. Det är två konstiga hundar som hela tiden söker ens uppmärksamhet. Tydligen får dem inte nog av uppmärksamhet ifrån katten Triss som tvättar dem, snor deras mat, sover bredvid dem och ibland leker med dem :) undra om hon kommer sakna hundarna när dem åker hem i morgon ? Det gör nog inte jag, för jag får en hel säng !! Inga mer snarkningar eller något utan då är det bara jag och Triss !! :D
Inatt så råkade jag lägga mig på en av hundarna, minns inte vilken för jag sov trotsjag var medvetande typ. Så det ska bli gött nästa natt att inte behöva vara rädd att krossa någon hund i sömnen :)

Men nu blir det duschen för mig, stinker hund om mig. Sedan blir det tända ett antal doftljus i huset, för det stinker hund och undra varför :) haha

Av Micaela L-E - 13 september 2013 10:05

Att sova med 3 djur eller med 1 kille är väldigt lika och olika.
Likheter:
Höga snarkningar, tar större plats än en själv, ska ligga tätt intill, kan prata i sömnen, fiser.
Skillnader:
Med 3 djur så vaknar man tidigt med blöta pussar, får massage av en skakig hund och djur är lättare att flytta på ! :)

Vaknade ett par gånger inatt då jag ville vända mig om och vrida mig. Jag sover inte stilla på nätterna ! Så då märkte jag dessa likheter och skillnader samtidigt som jag hela tiden fick flytta på djuren. Men i morse vaknade jag nästan på golvet ändå :) så får se hur nästa natt går :)

Av Micaela L-E - 12 september 2013 16:18

Inte alls dåligt för en som kom på talet en halvtimma innan det var dags att stå framför klassen :) sedan att få bra respons av alla så känner jag mig stolt och glad inombords ! :D
Pratade om mina rädslor och att komma över dem, men först förrvirrade jag dem med ett citat från Yoda ur Starwars filmerna som var om rädsla :) men tydligen var det en bra början enligt dem flesta i klassen inklusive läraren :)

Nu har jag hämtat mina föräldrars hundar :) min katt är lite skeptisk och håller sig undan som ni ser på bilden ovanför. Men hon har allt varit framme och hälsat så kanske hon känner igen dem. Det var något år sedan hon träffade dem senast :) så får se hur det går i helgen när dem bor hos mig :)

1/5

Av Micaela L-E - 11 september 2013 11:34

Nu är första grejen avklarad av fem. Mötet gick bra, så nu ska jag sätta mig ner och göra grej två.. göra iordning mindmapen inför provet ikväll. Ska nog sätta mig ute, det är mycket varmare där än inomhus :) sen blir det till arbetsförmedlingen och till försäkringskassan för att få pengar. Det är grej tre. Grej fyra är en tripp till vänersborg, sen sista grejen är provet som är precis efter informationsmötet i vänersborg. Så jag har nog fullt upp idag.

Får även se om vi får några bud på huset, har kanske två spekulanter på huset. Så får hålla tummarna och hoppas att detta går bra :)

I morgon blir jag även hundvakt för mina föräldrars hundar :) dem är så söta så får se hur det går att ha dem hemma hos mig från torsdag till söndag :)

Av Micaela L-E - 9 september 2013 22:53

Gjorde mat förut, det hela slutade med att slänga all mat i sopporna.. så här efterlyser jag en kille som kan:
Laga mat, städa, diska och tvätta 365 dagar om året :) sen är det ett plus om han hinner ha ett jobb åt sidan :)

Det borde inte vara för mycket begärt, eller ?? ^.^
Jag vet redan vad ni tänker; jag är kräsen. Men det är jag inte, :) får inte en liten singel flicka drömma ? ;)
Haha

Ovido - Quiz & Flashcards