Alla inlägg under september 2013

Av Micaela L-E - 8 september 2013 13:45

Dem huttar alltid på något nytt nör dem är här hemma hos mig. Som ni ser på bilden så har vi vrit på hela soffan. Men hela rummet ser mycket större ut.

Men katten Triss är lite misstänksam över det hela. Så hon går runt här nu och kollar och jamar.

Men mer så lekte vi mänsklig kubb. Jag var kungen och jag kan säga att jag har blåmärken ! Men nu är nästan all ved ifrån vaksidan inne i vedboden så nu ser det bättre ut på baksidan. Så är vedboden helt full.

Men nu är jag helt slut ! Så ska lägga mig i soffan en stund och slappna av. Kom hem sent inatt så fick tvinga upp mig själv i morse. Jag var ute på bilträffen på Överby igår, sedan åkte vi lite van. Men eftersom mina föräldrar kom udag drack jag bara en cider för sällskapet skull och sedan körde hem några timmar efter. Kan säga så här.. det var så gott när jag kom hem och in i duschen ! Kände mig jätte smutsig efter all avgaser och rök ! Men nu ska jag slappna av här och sedan få pluggat lite grann inför samhällskunskaps provet på onsdag. :)

Av Micaela L-E - 7 september 2013 00:15

Nu har jag fuskat två gånger, Max igår och Donken idag.. :( besviken på mig själv.. det värsta var också att jag köpte hem en stor cola !! :o suget var för starkt.. men nu får det vara slut på det ! Får hitta något som är mellan cola och vatten, känner mig magsjuk efter för mycket vatten ! Som är ungefär en halv liter vatten.. kan inte förklara vatten och mig, för krångligt.. men det får jag kolla mer på i morgon.

Annars så har en del hänt men inget som jag tar här. Så jag är trött och seg. Så jag dejtar nog sängen snart :) min katt Triss sover redan bredvid mig, hon har nog saknat mig för hon har inte varit mer än en meter ifrån mig sen jag steg ur bilen på parkeringen :)

Av Micaela L-E - 4 september 2013 21:59

Jag har världens huvudvärk efter dagens lektion ! Och ingen alvedon har jag :( lektion tog nästan stryk på en trots att den var rolig och spännande. Men sen så är det prov i kultur nästa onsdag och den dagen kommer bli jobbig så då kommer jag ha alvedon hela dagen med mig ! :) annars så har dagen gått segt så nu är jag glad att få vara hemma och få göra mig redo för sängen. Sen idag så vägde jag mig, har inte gjort det sen förra helgen då innan jag började med min specialmat :) slut på småätandet, onyttiga, cola, pepsi ! Och nu så har jag gått ner ett kilo ! :) wow det är ovanligt för mig så det är en stor grej för mig :)

Men nu ska jag fortsätta med att göra mig iordning för sängen. För i morgon är det svenska samt prov i referat :(

Av Micaela L-E - 3 september 2013 19:47

Inte varje dag man har en luftballong rakt över huvudet :) var själv bara lite seg med kameran men det var redigt fräckt för den var inte långt ovanför trädtopparna och mitt hus :)

Av Micaela L-E - 3 september 2013 15:30

Att få höra att man är väldigt dålig på det man älskar att göra är inte så kul.. Men det är bra att jag fick en andra chans :)

Var och pantade nyss, ni ser själva på bilden hur mycket pant jag har samlat på mig sen våren :)

Av Micaela L-E - 2 september 2013 21:18

Om senast två månader får jag lägenheten.. LÄNGTAR !!!!! Jag vill ha den idag ! Om en timma ! Vill ha den nu ! :D men nepp, får nu vänta i 2 månader :/

Sen nästa vecka är det troligen igång med visningar igen på huset.. hoppas mäklaren lärt sig att sköta jobbet nu och inte skjuta på allting..

Av Micaela L-E - 1 september 2013 16:07

Först vill jag säga att vi har den sämsta mäklaren någonsin till huset ! Två intresserade försvann pågrund utav honom.. så får hoppas nu att han inte strular till det igen! För senast november så flyttar jag och mina föräldrar har inte lust att stå kvar på huset. Så i morgon hamnar huset ute på hemnet igen och fler visningar på väg.

Annars som hänt idag än att fått den nyheten är att farmor hade 70 års kalas. Så där sprack min plan av mat igen.. så i veckan som kommer så ska jag hålla stenhårt i detta och inte frestas av allt annat runt omkring!

Men nu ska jag blunda en stund och sedan börja skriva mer på essän som ska vara inne på onsdag. Har valt att skriva om frågan om sverige är ett klasssämhälle eller ej. Vad jag själv känner så är sverige ett klasssamhälle och har alltid varit det.

Ovido - Quiz & Flashcards