Alla inlägg den 28 mars 2013

Av Micaela L-E - 28 mars 2013 18:19

Tyvärr så är jag nu sugen på något yngre och starkare. Du har varit trogen i tre år och fem månader men tyvärr så kommer jag ha en annan :) just nu står min andra hos mina föräldrar tills pappa har lagat den ! :) det är bara topplockspackningen och pixel fel just nu. Så det är inga stora fel. Fick köra den typ 20 meter och ville inte lämna den där.. men snart så får jag den och då kommer mina föräldrar ta min gamla sötnos :) mina färäldrar köpte min nya bil i söndags (nej jag är inte bortskämd!) Ska betala dem har snart 10 000 och sedan får se. Bilen kostade egentligen 40 000 kr men de fick bilen för 15 000 :) så allt är bara så gött just nu ! Det var en redig överraskning som jag fick idag !! :D

På bilden så är det min gamla bil :)

Av Micaela L-E - 28 mars 2013 13:30

Fick nu ett samtal, så den 8 april så börjar jag som volentär och det känns gött. Att hjälpa andra och känna att man gör något bra :) så varje måndag efter det så kommer jag vara med och servera mat i en kyrka i Trollhättan :) fick välja mellan det och att sy kläder till barn i fattiga länder. Men med mina sykunskaper så är det bäst att stå i köket för min del :) så det ska bli kul och längtar tills jag börjar :)

Såret på mitt knä som jag fick av min köra trappa börjar läka, det gör fortfarande riktigt ont och hela knät är täckt av blåmärken men såren börjar få sårskorper så snart kanske det blir helt läkt :)

Ovido - Quiz & Flashcards