Alla inlägg under oktober 2012

Av Micaela L-E - 27 oktober 2012 17:10

Bra födelsedag, lekt historia lärare för Katrin medan hon går runt och petar på mig :) nu är vi på hotellet igen och om två tre timmar ska vi ut igen för att äta och ha det gött !

Av Micaela L-E - 27 oktober 2012 17:10

Bra födelsedag, lekt historia lärare för Katrin medan hon går runt och petar på mig :) nu är vi på hotellet igen och om två tre timmar ska vi ut igen för att äta och ha det gött !

Av Micaela L-E - 27 oktober 2012 09:46

Fick en present av Katrin nu ! :) Jätte fin !! Tänk att jag är hela 21 år, usch jag börjar bli gammal. Snart dags att leta upp pensionärshem :) Innan det fick vi ätit lyxfrukost en våning upp och nu sitter Katrin och plattar håret. Snart är det min tur och sen tar vi en tripp på stan. Vi har riktigt tur med vädret här nere och hoppas det är lika bra uppe i Sverige !

Igår hade jag riktigt bra dag igår, vann mycket pengar och fick meddelande från telia om min surfis och massa annat ! Och denna tag ska bara bli bättre ! :)

Av Micaela L-E - 26 oktober 2012 20:34

Spelar kort och ser på x-faktor, tro det eller ej så får vi in några svenska kanaler här samt även norska kanaler ! :) Något som vi förstår här nere i alla fall ! :D danska är inte lätt när dem mumlar snabbt :) eller så är det kanske så dem pratar här nere x)

Av Micaela L-E - 26 oktober 2012 13:41

Nu sitter jag och Katrin på hotelrummet och hon krånglar med sin WiFi medan jag redan fått igång min ! Så nu fick jag reda på att min surfplatta väntar på mig hos telia !! Vad hände med dem 8-14 arbetsdagarna egentligen ?? Super glad så den ska hämtas ut på måndag ! Sen så på båten blev nog katrin lite sur på mig :) vann sammanlagt över åtta hundra spänn medan jag har kanske spelat bort femtio :D jätte glad liten tjej är jag nu ! :) hungrig också så vi ska snart ner och leta matställen ! Här kommer lite bilder på rummet och på båten ! :) det dumma är väll att vi fick en stor säng men skitsamma :)

Av Micaela L-E - 26 oktober 2012 07:50

Nu sitter jag och katrin och väntar på för att gå på båten :)

Av Micaela L-E - 26 oktober 2012 06:48

Just nu sitter jag och Katrin på våran skjuts till båten, sedan bär det av ! Skulle skriva lite igår men kom inte in på internet någonstans. Hela patrille låg nere i strömavbrott hela dagen. Kom tydligen på strax innan tre sade katrins föräldrar nu i morses. Det är gött för annars hade det varit jobbigt att gått upp ! :) Men vad ska man säga egentligen ? Jag är trött och taggad och skrattar gott till johnny english som visas på tvn :)

Ska även gå in mina nya super snygga skor idag !! :D

Av Micaela L-E - 25 oktober 2012 11:37

Nu är jag inne på dem sista timmarna på jobbet, sedan är det jobbet good bye !   Men sen så ska jag införskaffa mig ett fritidskort och så måste jag förbi överby, skoaffären där och kolla på dem nya skorna jag fick igår. Dem passa jätte bra förutom på ena foten vid min lilltå. Så ska in och se om en storlekstörre eller om dem har andra tips. Mina svarta skor är också sånna och det gör riktigt ont efter att ha gått i dem ett tag för min lilla tå.


Jag ska ändå med tåget tidigt ner till Göteborg, väskan är packad och klar i bilen och om bara några få timmar börjar min resa ! Medan kära Katrin får vänta med tills i morgon då vi åker TIDIGT till färjan !!    Oj, jag super längtar !!


Upptäckte i natt att jag hade fått möss i huset igen ! Fy vad det hördes i väggen i köket där dem alltid kryper först ! Nu får pappa komma och ta dem innan dem rör sig in mot sovrummets väggar och kryper där ! För då kan inte jag sova och man kan aldrig lita på sånna mest när jag har en leksam muskompis Triss hemma ! Så det har pappa fått i uppdrag att han gärna får kika på det medan jag är borta så jag kommer hem till ett musfritt hem !   


Men nu ska jag jobba klart, här ! Sen så ska jag bara in nästa vecka på måndag, tisdag eller onsdag och lämna in mina grejor plus två pärmar som ska tillbaka !!    

Ovido - Quiz & Flashcards