Alla inlägg under oktober 2012

Av Micaela L-E - 10 oktober 2012 10:04

Inatt fick jag bekräftelsen att nu är allt avbetalt på ellos.se !! Så skönt ! Har haft det i två år och har betalat upp till 2000 kr i bara ränta ! Men nu är det över med stor glädje :)

Av Micaela L-E - 9 oktober 2012 22:11

Just nu är det tre grader ute, så nu satte jag i kontakten så jag får lite varmvatten här i huset ! Som ni ser så har jag egen brunn, både bra och dåligt med det. Men oavsett vad så gillar jag varmt vatten när jag i alla fall duschar :)

Av Micaela L-E - 9 oktober 2012 18:45

Jag fick ju lämna in min nysplirrande surfplatta i fredags och nu fick jag ett kostnadsförslag.. 1752 kr !!! Skojjar dem med mig !! Dem säger att moderkortet är skadat och går tyvärr inte på garantin !! Pappa följde med mig ner till telia och pratade med dem men dem kunde inte hjälpa oss så pappa ska prata med deras högre chef i morgon och komma med förslaget att vi betalar halva så betalar dem halva för moderkortet är inte mitt fel ! Samt fick fel instruktioner då jag köpte surfplattan !! Så detta är även telias fel !!! Älskar telia annars men fick tyvärr fel säljare ! För jag frågade massa frågor om surfplattan och simkortet och gjorde precis vad säljaren sade !! Pappa har namnet på honom så det ska han nämna !! Får se hur detta går, men just nu är jag bara förbannad och ledsen att sånt här ska hända med något jag bara fick njuta av i några minuter !!

Av Micaela L-E - 8 oktober 2012 21:02

Myser i regnet som låter som att gå igenom taket med o.c på tv:n :) i morgon börjar jag tidigt så ikväll blir det lägga sig tidigt. Men i morgon går jag förmiddag och sedan kanske ta gymmet snabbt innan jag slänger mig i soffan igen ! :) Jag saknar min soffa redan :) nä så illa är det inte :) haha

Slänger in en bild på missen triss, hon är så mycket sötare än mig just nu som steg nyss ut ur duschen !! :)

Av Micaela L-E - 8 oktober 2012 11:16

I morses fick jag motion. Varannan måndag kommer soppgubben och då måste man ställa ut sopptunnan på morgonen. Det glömde jag, så när jag hade låst dörren hörde jag soppbilen nere vid vägen. Jag som hade tagit på mig högklackat också, fick springa ner för mina hala trappor och så fick jag tag i gubben precis innan han skulle åka vidare. Han var så snäll och tog min sopptunna också ! Så dagens motion är nu gjord. Nu sitter jag här i skolan och vill bara hem till sängen !! Vi pratar om hur muntliga presentationer ska utföras och exel.. jippie vad skoj.. or not.. Men det verkar som på fredag är jag ledig, får se mer när det närmar sig :)

Av Micaela L-E - 7 oktober 2012 18:25

Kommer inte kommentera mer om helgen än vad som redan gjorts, sedan att jag var hos mina föräldrar idag. Fick tillbaka min egna bil och fick höra värsta allvarliga samtalet mellan mina föräldrar och min bror. Våra föräldrar var borta i helgen och min bror ensam hemma. När föräldrarna kom hem så upptäckte dem det ena och andra, medan min bror inte säger hela sanningen. Så våra föräldrar var inte så värst glada på honom och att städa efter helgen bravader som varit där. Brorsan fick tydligen snefylla och haft världens fest ! Nu vågar nog min föräldrar inte lämna honom ensam hemma när detta inte var första gången. Men han är bara sjutton så vad ska man tänka sig..

Men höst vädret börjar komma, så det blir nu gosa ner sig framför tv och o.c med en skål popcorn och fanta :)

Av Micaela L-E - 6 oktober 2012 11:10

Tjejkvällen var lyckad ! :) jag och katrin såg ett par filmer, satt och tjöta in på små timmarna och det var skit skoj :) undrar nu vad som händer idag ? :) gymma vet jag med katrin och hennes pojkvän. Sedan hadekatrin fått för sig igår att vi ska rensa lite i mitt hus :) det behövs kan jag säga :p haha

Av Micaela L-E - 5 oktober 2012 13:02

Nu har jag varit på telia och har nu ingen surfis (surfplattan) på en hel vecka !! Från och med på måndag för det är då den skickas vidare ! Hon där pratade på att jag skulle kanske få betala runt 800 kr !! Bara för att jag har fått fel instruktioner !!! Fan är dem inkompitenta i huvudet eller ??! Nu är jag så förbannad att jag använder svåra ord till och med ! Men jag ringde pappa och frågade om det var rätt av dem att ta betalt för att fixa deras fel, ingen tycker det så pappa ska följa med mig när jag hämtar ut den !

Men nu blir det gå till skolan, ska ha labb och det gör inte hela dagen bättre kan jag säga !!

Ovido - Quiz & Flashcards