Alla inlägg under mars 2013

Av Micaela L-E - 26 mars 2013 15:54

Fick nu ett brev, adressen till mig och namnet till ägaren innan. Har nästan bott här i tre år och får fortfarande post som ska till honom ! Det börjar bli lite irriterande. Men detta brev handkar om sotning så får säga till sotaren att det är jag som bor här nu. Att dem inte håller koll på sådant ? Så surt för tänk om jag hade skickat vidare brevet och då hade jag inte vetat att sotaren kommer hit. :o irriterande.. pratade med pappa nyss, sade även grattis till brorsan :) efter många men och lite sura miner så äntligen tog han lappen :) hoppas han är glad nu nör han kan köra runt på sig själv ;)

Var på överby idag också, kollade på lite saker. Men vill inte köpa något dyrt förrän jag vet hur det blir med pengar i framtiden. Det är inte den roligaste tanken att tänka på pengar och överleva dag in och ut. Men får hoppas att jag får goda nyheter snart :) nu ska jag städa lite, fixa kattlåda till kattungarna och sedan se mer på hemtentan. Den ska in om exakt en vecka så måste börja skriva på den snart :)

Av Micaela L-E - 25 mars 2013 17:27

Idag har jag gett mig själv blåmärken och sår. Har snubblat över mycket men att snubbla i en trappa som har halkskydd slog rekordet. Det vär där jag fick de värsta såret på ena knät samt mina byxor gick sönder.. hatar halkskydd ! Såret blev djupt för det har blött igenom två plåster på 30 minuter ! Hade även en dålig hårdag men klarade mig galant i frisörsalongen. När jag kom dit var mitt hår uppskattat till 53 cm långt och när jag gick därifrån var det 48 cm. Så trots att jag inte har varit hos frisören sen september så behövdes inte mycket klippas bort :) det är jag glad för jag gillar mitt långa hår och ska ha längre ! :)

Ska nu ta kattungarna och sitta med dem framför tvn en stund, så klart en i taget annars springer dem åt tre olika håll :) ska även leta fram deras lilla kattlåda som ska antingen ligga i huset eller i förrådet. Jag hoppas i huset för man kommer knappt in i förrådet så som det ser ut där nu :) och vågar jag gå in där ensam nu när jag är så klumpig ? Får se vad jag vågar mig på :)

Av Micaela L-E - 24 mars 2013 22:28

Efter många om och men fick jag ner allt till exakt en sida. Då trängde jag verkligen ihop allt ! Franska revolution är en faccinerande tid och är en av händelserna i historia som jag verkligen tycker om att läsa ! Jag hade hellre velat fått denna uppgift nästa vecka då det är hemtenta. Men sådan lyx har vi inte här. Men nu är uppgiften inskickad och får hoppas att den blir godkänd nu bara, skrev en del om kungamakten som enligt mig har en stor roll i revolutionens utveckling och gång. Skrev det även så får se om läraren tyckte det samma. Men under denna veckan har jag blivit sugen på att se filmen Marie Antoinette, det var ett tag sedan jag såg den. Vet bara inte vart jag kan få tag i den filmen nu när jag inte kan ladda ner på datorn. Får se på lite Lost avsnitt istället tills klockan slår tolv då alla mina fyra små räkningar ska betalas :)

Av Micaela L-E - 24 mars 2013 15:38

Snart ska jag åka och förbereda mig för i morgon. Får ta ifrån mina sparpengar så länge eftersom jag inte får pengar förrän i morgon också. Men för att slippa allt grejs innan så känns det bättre så här. Skickar ändå tillbaka pengarna som jag lånade av sparkontot plus lite till. Eftersom hyran för nästa månad redan är klar så kommer det kännas underbart när jag betalar räkningarna i morgon. Har just nu bara fyra räkningar på mindre än 1500 :) om man inte räknar med räkningen jag nyss samlade på mig för över 4000 kr. Men den kommer inte förrän nästa månad så det är gott :)

ikväll ska jag även se till att bli klar och skicka in uppgiften om franska revolutionen. Finns så mycket information om det så vet inte riktigt hur jag ska få med allt !!

Av Micaela L-E - 23 mars 2013 21:18

Kände för något annorlunda ikväll efter en dag som denna :) jordgubbar med lite grädde ovanpå :) mums

Av Micaela L-E - 22 mars 2013 20:53

Sitter och kollar på finalen i gladiatorerna. Har tagit fram en god cider och mina chips :) får se nu vem som vinner allt :) av killarna hejar jag på skåningen, men av tjejerna vet jag inte riktigt vem jag hejar på :)

Av Micaela L-E - 21 mars 2013 22:15

Om jag inte hade haft dem i lådan hade dem varit överallt ! Det märkte jag då jag fick lägga ur dem för att bädda om. Plötsligt så var en kattunge i full språng mot sovrummet! :o dem alla tre har nyss lärt sig att stå upp med mycket vingel. Det är otroligt att se någon utvecklas så :) men lilla Peppar har det svårt. Hon tycker bättre om att sitta åt sidan medan sina systrar springer runt. Tror att det har en del med hennes svans att göra, men hon borde nog snart lära sig leva med den :)

Mer som hänt idag ? Jag fick rusa till biblioteket för att lämna böcker så dem absolut inte blir föresande :p sen till affären Willys, ser lika förjävligt ut som sist gång ! Man hittar inget där nu ! Så hoppas dem snart blir klara med sitt ombygge. Men eftersom jag åkte runt så idag så kan jag absolut inte röra mig långt under helgen. Det är inte förrän på måndag som jag får pengar och kan fylla på min lilla bil med bensin :/ men nu blir det Lost igen :) saywer ger just nu Jin engelska lektioner, hahaha. Lika kul varje gång att höra dem :)

Av Micaela L-E - 20 mars 2013 22:01

Hjälp ! Ser nu på pretty little liars avsnitt 24 säsong tre ! Och hela serien plötsligt vände :o är det lagligt för detta ? men är ändå glad för en riktig fin person lever tydligen :) att man blir så lättlurad över en serie ? Men nu så ska jag andas ut lite och fundera över hela serien tills internet låter mig se mer på avsnittet :) om detta är sista avsnittet för säsong tre så längtar jag tills säsong fyra som troligen börjar sändas i Juni i USA :)

Ovido - Quiz & Flashcards