Alla inlägg under mars 2013

Av Micaela L-E - 15 mars 2013 14:25

Min dator börjar bli gammal och seg, kanske man ska testa göra en omintallation nu när jag ändå inte har internet på den.. men då måste jag köpa skivor och spara allt jag har på den.. hm.. datorn är gött seg då jag ska se film genom den till tv, kanske jag ska köpa mig bara en liten billig dvd spelare.. jag har ingen aning, ska nog fundera lite till :)

Av Micaela L-E - 13 mars 2013 23:01

Nu kör jag igång ! :) har sex hela säsonger framför mig att se på ! :) så nu är det fram med chipsen och pepsin och klicka på play för detta är en riktig grym serie !! :)

Av Micaela L-E - 13 mars 2013 17:27

Äntligen kom det något att se på :) en riktig slöar bra serie som min kära vän Katrin presenterade mig för :P har fastnat gött för den trots att inte mycket speciellt händer :)

Av Micaela L-E - 13 mars 2013 13:51

Kollade upp vart mitt paket är någonstans, kl 11:45 så kom den till coop konsum i sjuntorp. Men jag måste vänta på tills jag får ett sms med aviet ! Det brukar jag aldrig få innan klockan sex på kvällen ! :o bara ca fyra timmar kvar ! Hoppas verkligen att jag får smset tidigare så jag kan krypa ner i tidigt i dag och fortsätta att jobba på att bli frisk :)

Av Micaela L-E - 12 mars 2013 15:55

Var tvungen att åka till affären, så det gjorde jag men nu ångrar jag mitt val. Mitt i affären så kände jag att jag inte kunde bära något med min vänstra arm för den skakade fruktansvärt och svetten började verkligen rinna och huvudet blev tungt. Det hjälpte verkligen inte att dem höll på att göra om HELA Willys så man hitta ju inget ! Men nu är jag hemma igen och ligger i soffan, men känner mig totalt inte bättre !! Så ska nog resa mig upp för att ge triss lite blötmat och sedan se om jag kan sova. Kanske blir lite bättre då ? Jag har ingen aning. Min vänstra arm skakar fortfarande en hel del så kan inte hålla i något utan att skaka ut det ur handen på mig.. det är faktiskt lite läskigt men får hoppas på att jag blir bättre :)

Men något som var lite positivt att jag åkte till willys var att dem gav ut gratis bröd under dagen. Så jag fick en limpa och det ser ut som att vara ett riktigt gott bröd :) kanske jag får i mig lite av det senare :)

Av Micaela L-E - 11 mars 2013 21:45

Nu har jag skickat in två försenade skoluppgifter, en hel dag försenade :) bad ursäkt till läraren så det gick bra. Men annars förutom gjort plugg idag så har det varit i soffan under täcke. Fryser fortfarande och halsen ständigt torr och tjock tillsammans med den härliga huvudvärken :) när jag är sjuk så är jag sjuk :) men nu ska jag nog se filmen mr poppers penguins, har än inte fått mitt paket så vet inte riktigt vad annars jag ska se på. Vid sånna här tillfällen hatar jag att det inte finns något bra att se, och jag slår vad om att mitt paket kommer lagom tills då jag blir frisk igen :)

Av Micaela L-E - 10 mars 2013 18:07

Grattis till er alla sjuka och förkylda människor jag har träffat på det sistonde. Just nu ligger jag under ett täcke med massa kläder framför tvn och fryser samt har feberhuvudvärk och är riktigt hängig :) jag klara mig bra genom vintern tills nu när våren kom :) så nu har ni sjuklingar lyckas smitta mig för det var ett bra tag sedan jag låg sådan här :) grattis, ni lyckades ;) haha

Av Micaela L-E - 10 mars 2013 11:05

Två av tre kattungar har nu öppnat ögonen. Så söta !! :) men på curry börjar det rycka och försöka öppna ögonen så kanske senare idag så öppnar hon ögonen också :) mamma och pappa var nyligen här och det var då vi märkte det. Sen så tyckte mamma att det var lite för tidigt, men vad ska man göra ? Dem är ju så söta :)

Nu ska jag nog se till att få pluggat lite så jag blir klar med uppgifterna någon gång :) nedanför är det bild på peppar och salt och deras otroligt fina ögon :)

Ovido - Quiz & Flashcards