Alla inlägg under mars 2013

Av Micaela L-E - 9 mars 2013 22:20

Här hann jag hem till då tittarnas röster började delas ut. En jätte bra låt vann !! Men jag fick nästan en hjärtattack då det stod mellan låtarna "you" & "heartbrack hotel". Jag gillar inte riktigt den japanen eller vad han är. Förstår inte riktigt honom så jag tycker att det var ett riktigt bra val att Robin vann :) det är nog också att han drömde om att stå på den scenen och sjunga. Samma dröm har jag och han är bara några få månader äldre än mig och vann sveriges final i mellon. Aldrig att jag hade kommit så långt men man kan alltid drömma :)

Förresten så var die hard filmen riktigt bra !!! Jag skratta en del och älska den !! Lätt att jag kommer se den igen !! :D

Av Micaela L-E - 9 mars 2013 18:32

Gissa vart jag är :) inte så svårt eller hur ? :) ska se den nya die hard med mina föräldrar och brorsan :)

Av Micaela L-E - 8 mars 2013 22:39

Så köper jag det :-) denna känslan dyker inte alls upp ofta och då menar jag INTE ALLS ofta, så jag får passa på då !! :-) sen så är det ju gött att det finns att avbetala upp till 12 månader om jag nu skulle känna för det :-) men det märker jag den dagen jag får pengar varje månad. Så nu sitter jag och väntar på mitt stora paket som kommer nästa vecka !!! :-)

Av Micaela L-E - 8 mars 2013 17:22

Förstår mig inte alls på denna film, sitter nu bara igenom den. Tigern är iaf söt så det är ju något positivt :) fast jag hade nog aldrig velat sitta i samma båt som en :P
Men två timmar av detta, och jag har kommit halva filmen ? Ska nog ta fram läxorna som jag har och få pluggat lite samtidigt som filmen går färdigt i bakgrunden :)

Av Micaela L-E - 8 mars 2013 01:18

Nu ska jag försöka sova medan dem små kattungarna precis har somnat. Det är då det är som lättast :) för tre små kattungar tycker ibland om att köra tävling om vem som är pipigast ! :)

Av Micaela L-E - 7 mars 2013 18:36

Jahopp, varje dag lär man sig något nytt :)
Bra att veta :P

Av Micaela L-E - 6 mars 2013 19:15

Medan ungarna sover så gottar sig jag och katrin framför glee :)

Av Micaela L-E - 6 mars 2013 14:26

Nu har jag och katrin fixat kattungarnas boende. Där kommer dem få hålla sig ett tag:) så nu är vi klara för dagen, eller ja nästan iaf :) nu blir det lite pretty little liars !! :)

Ovido - Quiz & Flashcards