Alla inlägg under december 2012

Av Micaela L-E - 27 december 2012 12:48

Nu sitter vi på resturangen på ullared, väntar på mat medan det är Katrins föräldrar som står i matkön. Dem är så snälla :) jag har redan fyllt en kundkorg ! Är på min andra nu :) får se om den fylls och även om jag kommer över min 1000 kr gräns nu :) för aldrig har jag gjort det innan !! :o bloggar mer sen när vi åker härifrån eller har kommit tillbaka till göteborg :) katrin sitter fastklistrad med sin mobil som visslar, :)

Av Micaela L-E - 26 december 2012 23:06

Dagen börja med packning, sedan fira jul med farmor, sedan åka tåg ner till göteborg och träffa Katrin, sedan träffade vi Mikael, sedan gick vi till donken och nu ska vi gå hem till Katrin. Ska fan sova djupt inatt, vi ska upp vid sex sju tiden i morgon. Är väldigt trött nu och är inte så mycket medvetande att skriva långt inlägg. Men jag lever i alla fall, hoppas ni har haft en trevlig dag ! Det har i alla jag , även har det varit riktigt skoj ! :)

Slänger in en bild på Smookey i sin tomte kostym :) han är så sött trött på bilden ! :)

Av Micaela L-E - 25 december 2012 17:20

Idag har det blivit att varit hemma och packat upp julklapparna, så nu blir det packa för morgonen :) ska ner till göteborg efter att ha firat jul hos farmor. Sen på torsdag blir det ullared med Katrin och hennes familj ! Jag har sagt att jag ska fylla i alla fall en korg så då ska jag bevisa att snåla lilla jag ska göra det också ! :) eftersom jag är född snål så är det inte lätt att träna bort det :) men på torsdag så ska jag allt lyckas för det är inte varje dag man åker till ullared !! :)

Men nu ser jag på glee avsnitt, marathonet på tv11, nu går avsnittet Thriller och jag älskar det avanittet ! Mest när dem klär ut sig som zombies ! :) det ät något med zombies jag inte kan motstå ! Så himla coola ! :)

Av Micaela L-E - 24 december 2012 16:09

Nu har vi alla latat oss i soffan framför ännu ett års kalle anka firande ! :) nu hör jag hur från köket hur kastruller och tallrikar och massa grejas från min mamma och några till. Jag rör mig inte, jag sitter här med Disela och hör julmusik och hennes kurrande :)
Men snart mat, sen julklappar igen och efter det bara slappa innan jag åker hem :)

Från oss alla, till er alla, en riktig god jul :)

Av Micaela L-E - 24 december 2012 10:56

Då har julen börjat, alla klappar är öppnade och snön finns kvar ! Jag fick gå ut och sopa av min bil från tre decimeter snö, men nu när jag gjort det så kommer pappa med snöslungan.. då blir det sopa av bilen igen när han är klar. Nu blir det sätta sig framför tvn här hemma hos mina föräldrar och fixa naglarna :) resten av släkten kommer klockan tvån, så jag har tre timmar på mig :)

Av Micaela L-E - 23 december 2012 18:32

Granen är uppe, julklapparna på plats och hundvalparna på plats bredvid ! :) Nu blir det julfilm med familjen här :) Får även vara med min kära misse Disela, hon ligger på en stock och latar sig i denna julefrid :)

Av Micaela L-E - 23 december 2012 13:35

Snart är allt klart och om tre timmar blir det att åka hem till mina föräldrar. Då börjar den riktiga julstämningen med att klä granen och julmusik ! Även julgodis ! Min mun har blivit bättre, men det finns fortfarande saker jag inte kan göra än, som att gäspa och skratta. Så detta roligt..

I morses så vakna jag vid sex med en jävla värk och katten bråkade med mig. Jag visste inte om jag ville gråta, skrika eller spy. Men efter att ha tagit två alvedon och kastat ut missen i nackskinnet ut i snön så somnade jag gott några timmar i soffan framför tvn. Det gjorde gott kände jag när jag vaknade igen.

Av Micaela L-E - 22 december 2012 12:49

I år är det som vanligt, jag firar jul fyra gånger. Idag är den första med min styvfarmor så just nu väntar jag på att mina föräldrar ska hämta upp mig för att åka dit. Stod förut i en timma och testade halva min garderob efter kläddr bag kunde ha! Men tillslut valde jag bara kläder jag vanligtvis har på mig och ändrade sminket. Men till julafton ska jag ha lite mer snyggare kläder ! :) det är redan bestämt sen för längd sedan tillbaka ! :)

Ovido - Quiz & Flashcards