Alla inlägg under december 2012

Av Micaela L-E - 22 december 2012 01:42

Har någon mer någonsin tänkt på att varje år så känns livet så dåligt, bara för att personen i frågan plusar ihop alla saker som har hänt genom det året. Det hemska väger alltid mer än dem bra sakerna som faktskt kan vara fler? Och att nästa år ska bli bättre?
Jag tänker på det,, för ett år sedan satt jag precis där jag sitter nu och trodde att 2013 skulle förändra mitt liv. Det gjorde det. Men till det bra? Jag vet inte. Detta året har det funnits många dåliga tillfälllen, även bra. Dessa tillfällen har fått mig att växa och fått mig att inse vad jag vill ha av mitt liv här på jorden. Men nu kommer påståendet igen, 2014 så ska jag verkligen hitta vem jag är och det kommer bli mitt bästa år !

Hur många fler tänker samma som mig? Jag vet att jag inte är ensam att ha den tanken i huvudet.

Av Micaela L-E - 19 december 2012 16:14

Dagen började med ett möte med studievägledaren och en till då, sedan fick jag träffa en tredje person som ska hjälpa mig lite med mitt skrivande.
Men när studievägledaren var med så kollade vi på historia kursen jag hade kommit in på som feserv, det finns tydligen en stor chans att jag får komma in där ! Så jag hoppas för min skull om jag ska se csn något mer..

Efter detta åkte jag till överby och köpte sista julklappen ! Så nu är allt redo och klart för julen ! Fick även köpt av ddm kronor somblev över lite mat som jag kan få i mig, jag kan inte tugga fast mat än men det är på bättringsvägen, som igår fick jag i mig spagetti ! Så hoppas jag blir bra till jul då all julmat står framme !!

Av Micaela L-E - 18 december 2012 00:20

Får se om denna hjälper mig, snart är det jul och jag vill ju inte missa julmaten !

Av Micaela L-E - 17 december 2012 17:44

Idag har det hänt en del :) jag var och tränade vid två i ungefär en timma, sen efter det åkte jag hem till mina föräldrar. Fick ett medel för mitt sår i munnen, fjärde dagen och jag är jätte hungrig !

Pappa hjälpte mig då även med telenor, jag har fått en räkning som jag absolut inte ska betala för mobilen som var uppsagd den 6 november !! Efter ett par minuter så lade pappa bara på för försäljaren försökte verkligen få oss betala den. Så pappa ringde upp några minuter senare och där tog det typ bara två minuter innan hon svara att vi kunde slänga räkning. Så om jag får en påminelse nu så kommer jag hata telenor mer än vad jag gör nu ! Dem är utmärkta på att få en hamna i trubbel !!

Kollade även in hundvalparna, tre av fem har öppnat ögonen, men en liten sötnos har slutat att gå upp i vikt så han tvingar mina föräldrar i mat. Dem gör det genom att lägga Zaphira åt sidan med ungen så bara han får äta utan fyra andra bjäsar som knöckar. Men dem är så gudomliga ! Fast den största är en sån gnällspik, fan vad han gnäller ! Men han är såå söt ändå !! :)

Av Micaela L-E - 16 december 2012 12:22

Jag har inte kunnat tugga, inte kunnat prata riktigt på tre dagar nu ! Vet inte riktigt vad jag gjorde men blåmärket i munnen har iaf försvunnit. Så jag måste ha bitit mig redigt hårt !! :o och detta är surt för jag har en hel chokladkaka i kylskåpet som jag är jätte sugen på ! Så ikväll till the walking dead får det bli vattenmelon som jag kan äta utan att känna någon smärta !

Av Micaela L-E - 14 december 2012 23:46

A, jag ska nu säga vad jag tycker ! Rakt ut ! Jag är så jävla sjuk trött på den värld vi lever i ! Se bara på alla dumma regler som Sverige håller på att skapa ! Dra bort flera års jultradition, pepparkakot och tomtar förbjudna i luciatåg, negerbollar, jobb, utbildning ! Det är regler som regeringen slår till med så om du inte är en perfekt svensson så klarar du dig inte i Sverige ! Sen kommer vi till den personliga delen.. det är så mycket att det inte ens finns ord till det ! Om du inte är en perfekt svensson där också så är du direkt utanför, om du inte vet vad du vill så är du utanför, redan som barn blir du utanför ! Varför kan vi inte leva där alla är välkomna som dem är ! Dessa jävla rädslor och dessa jävla stunder som vi har i våra liv spelar tydligen ingen roll när någon annan säger emot ! Det kan lika gärna vara staten, kungen, någon nära och kära, det spelar tydligen ingen roll !! Jag försöker hitta mig själv i denna stund, lära känna den Micaela som lever inom mig ! Jag kan inte bli perfekt, jag kan inte bli en svensson, jag har försökt men det förstörde en och nu, pågrund av det har jag inte en enda som står bakom !

Nu får jag tona ner det lite, men ingen klarar dessa regler och syner som folk sätter på en! Ingen är perfekt, men det folk kan göra är att stötta och kämpa, utan det vad har vi då ? Livet är en lek, någon dag kommer vi förlora och aldrig komma tillbaka oavsett hur många som ber..

Så om ni letar efter perfektion, gå in till en affär och hitta en skyltdocka! Där har ni er perfektion.

Av Micaela L-E - 14 december 2012 21:18

Här hade vi en som nyss jaga möss :)

Av Micaela L-E - 13 december 2012 18:07

Studentworks hörde av sig idag ! Jag har kommit till nästa "rond" i att få jobbet som är några dagar efter nyår ! :) dem ska få tag i min referens och prata lite med Anki och så hör dem av sig igen till mig nästa vecka om jag fick det eller inte ! :) super glad och jag hoppas verkligen ! För det är gött att få några extra hundra kronor som kommer gå till kontot som betyder ett steg närmre en ny bil !! :)

Men annars är det inte mycket idag, har tvättar dag så det är så roligt jag har det nu :) men det måste göras !

Ovido - Quiz & Flashcards