Alla inlägg under december 2012

Av Micaela L-E - 8 december 2012 07:02

Usch till rubriken.. Men jag hade en rolig gårkväll som fick mig glömma den en stund i alla fall :) Får se om jag klarar denna nu då för när den är klar så kommer jag åka hem och sova en stund till för jag sov ganska orolig inatt och orolig natt betyder dålig sömn :(

Av Micaela L-E - 6 december 2012 21:40

Just nu ser jag på gordons kitchen nightmares där en kock har jobbat i femton år och han kan inte alls laga mat för fem öre ! Till och med jag kan laga bättre mat än honom och jag är inte alls bra.. den resturangen hade jag aldrig velat gått till och ätit på.

Men jag sade att jag skulle lägga ut en bild på tavlan så här får ni se min lilla ekorre med sin kotte ute i skogen :) så får ni säga vad ni tycker :)

Av Micaela L-E - 6 december 2012 15:41

Idag var jag på arbetsintervju, gick jätte bra tyckte jag ! För han som intervjuade mig var positiv och jag tror att jag kan få detta ! Visst det var inte många dagars jobb, men som han sade, om man gör ett bra ifrån sig blir man inring igen ! Så innan jul ska jag få beskeddet om jag fick det eller inte. Så jag håller mobilen nära !

Sen köpte jag en målarduk och några nya färger och penslar idag. Så jag har börjat måla nu, får se hur tavlan blir.. om den blir bra så kanske jag lägger upp en bild :) haha

Av Micaela L-E - 5 december 2012 22:53

Usch jag börjar bli nervös inför morgon dagen ! Men jag har allt framme och klart, kläder, smink och även referensen som dem gärna ville ha i morgon. Väckarklockan är ställd tidigt och håller på i två timmar varje kvart för att jag ska komma upp ! :) Jag har även kollat mynt m.m så jag vet att jag har råd till en bra parkering i morgon ! :) ska köra tidigt för pågrund av det hårda vädret + parkering. Hela min dag i morgon tills klockan är ett är planerad ! Efter arbetsintervjun så ska jag till överby och köpa målarduk plus lite ny färg :) är så sugen på att måla igen så då tänker jag måla något fint ! :)

Men nu ska jag lägga mig i sängen och se någon serie i någon timma och sedan sova tidigt ! :)

Av Micaela L-E - 5 december 2012 16:52

Snön faller, nu har jag skottat klart. Fick mig en tankeställare omxskottning förut när jag inte kom upp på min parkering med bilen ! :) men nu står den på sin plats och medan jag skottade var missen med ute, hon snurrade ! Fan att jag inte fick med det på film flr hon såg ut som bambi på is !! Så skoj ! Sen efter det halkade jag och hamnade rakt in i min fina snödriva ! :) Hela jag var täckt med snö ! Men nu är skottningen gjord och jag sitter inne i varma huset med varmare torrare kläder :)

Sen förut idag ringde ett nummer till mig, jag kände inte igen det så jag kollade upp det. Det nummer tillhörde ett bemaningsföretag !Så jag skickade direkt ett sms och skrev att jag höll mobilen nära ifall dem skulle ringa igen. Och det gjorde dem !! Så i morgon är jag välkommen på en intervju !! Visst det jobbet gäller bara några dagar men skitsamma ! Jobb är ett jobb ! :) så i morgin ska jag upp tidigt ifall snön tänkte jävlas med mig och jag ska hem till mina föräldrar och duscha och göra mig fin och redo där ! :)

Av Micaela L-E - 4 december 2012 19:25

Det snöar på ute och denna lilla tös ovanför ska springa ut och in, ut och in, ut och in.. Dörren har nu blivit så fryst att jag måste låsa den för att den ska hållas stängd !! Tänk då att lilla Triss inte vet hur en kattlucka fungerar så jag måste öppna dörren. Den nya kattluckan med magneten är svår, till och med för mig ! :)

Var ute och handla förut, vet inte hur många gånger jag fick lite sladd på min lilla SAAB. Fy vilket oväder ! Och tydligen så är detta bara början :) men jag fick handlat mat och jag har fixat julklappar till min bror, min mamma och till min mormor som jag är årets tomte till :) Så nu saknas det bara julklapp till pappa kvar :)

Av Micaela L-E - 4 december 2012 14:27

Som ni såg på första bilden så ät det mina föräldrars katt Snowie, tydligen vill hon synas ute nu så hon har färgat sig halvt grå :) så gullig ! Sen är hundvalparna lika söta som vanligt och dem väger inte mycket :)

Jag var hos mina föräldrar nyss för att låna deras dusch, men om jag fick hade jag tagit med mig den hem. Det är så surt att vattnet i duschen inte vill fungera ! Vad fan är det för fel ??!

Men nu ska jag ta mig till stan för att handla, ska även se om jag hittar några julkalppar, har inte hittat en enda än så länge ! Folk kan ju inte säga vad dem vill ha så det är så jävla svårt !! Om det är någon som har tips på julklappar så hör gärna av er och hjälp mig ! :)

Av Micaela L-E - 4 december 2012 01:42

När man tar och blöter en handduk med riktigt kallt vatten (enda vattnet jag kan få här hemma !) Och lägger den runt kroppen så är det varmt ! Trodde aldrig att jag skulle göra det på vintern då det är mer än tio minus utanför dörren !! Men efter två dagars konstant eldande i vedspisen så har bastun nått sovrummet ! Elementen här är av stängda och två fönster är öppna så det blir lite korsdrag igenom.. usch satans vad varmt det är och jag har ingen dusch !!! Så i morgon blir det åka hem till mina föräldrar under dagen för att duscha :) Men nu ska jag ligga här i min blöta kylda handduk en stund medan jag ser på en riktig gammal serie som jag såg på när jag yngre ! Drake and Josh ! Fy hittade den på internet och kommer ihåg hur kär jag var i Drake på den tiden :) kan man verkligen ha varit så liten en gång i tiden ??

Bilden är en gammal bild ! Men seriöst det känns som trettio två grader här inne nu !!

Ovido - Quiz & Flashcards