Alla inlägg under december 2012

Av Micaela L-E - 12 december 2012 17:45

Nu har jag en person kvar att handla julklapp till. Det är skit svårt men jag har tolv dagar kvar att hitta en julklapp så detta kommer nog fixa sig :)

Sen jag fick reda på antagningen så känner jag mig fast ! Så jag ska träffa min studievägledare plus en person till, säger inte vem som ni vet. Jag ska träffa dem nästa onsdag så ska dem hjälpa mig att se frammåt, csn och allt annat som kommer upp ! Jag är glad att det finns sånna som jag kan vända mig till när jag har problem med skolan och att dem kan :)

Av Micaela L-E - 12 december 2012 14:44

Då kom svaret idag och jag är väll inte jätte glad över dem. Jag har sökt fyra olika kurser för att klara våren, men är på reservplatser 10, 146, 143, och 61.. nu är det bara vänta och se om jag har tur samt börja leta snabbt efter något annat !

Av Micaela L-E - 11 december 2012 18:06

Idag är det en riktig seg dag, en timma känns som en evighet så ingenting idag har hänt typ !!!

Förutom en sorgsen grej, min gamla lärare från nya skolan har tydligen dött idag. Hon dog i någon sorts sjukdom, blev bara strax över 40 år. Hon var en av dem bästa lärarna jag har haft ! Sammanlagt har jag bara haft tre bra lärare och jag har ändå gått i sex olika skolor ! Hon hjälpte mycket mig för att få upp mina betyg så jag kunde komma in på gymnasiet. Sen så ställde hon upp vad man än frågade, hon var helt underbar ! Så vila i frid och tack att du fanns Karin ? jag är skyldig dig många tack ?

Av Micaela L-E - 10 december 2012 18:59

Nu har jag fått in en ny kran i duschen så äntligen kan jag duscha hemma igen i varm vatten till och med ! Jag är hyper glad över det ! :)

Men mötet gick bra i morses så nu ska allt vara inskickat :) Då är det bara att vänta :) fick några paffa "saker" eller hur jag ska förklara dem i mötet som hon prata om. Men allt kommer bli bra i slut ändan då oavsett vad :)

Men nu ska jag se den otroligt bra och sorgsna filmen När mörkret faller ! Det är en svensk film som alla måste ha sett minst en gång i sina liv ! Så om ni inte har sett den än så FIXA DEN OCH SE DEN SNARAST ! :)

Av Micaela L-E - 10 december 2012 08:12

Ska snart åka ha mitt möte nr 2 , efter det blir det skicka in allt och vänta. Tydligen får jag vänta ett tag. Men jag har i alla fall skickat in allt. Så då tar jag ett steg högre i min trappa ! :)

Sen på onsdag får jag reda på om man har kommit in på annat eller ej, då ska jag även kontakta min studievägledare så hon kan hjälpa mig avsluta min utbildning samt hjälpa mig med csn. Hoppas verkligen att jag har kommit in på något för annard får jag tänka om och det fort !

Av Micaela L-E - 9 december 2012 16:48

Julen är här i mitt hus, lilla julgrannen är nu uppe ! :) men det första som Triss gjorde var att äta på den ! Trots att den är av plats ! Första bilden visar den :)

Sen fick jag ingen dusch idag, tydligen hade affären gett pappa fel delar så den passa inte.. så pappa ska dit i morgon så kanske i morgon ! :) jag hoppas och hoppas. Men idag skedde samma sak, hela huset blev fylld med ånga. (Andra bilden) . Sen när pappa hade kollat färdigt och satt på vattnet igen var det massa luftbubblor i vattnet som ni ser på tredje bilden. :)

Av Micaela L-E - 9 december 2012 12:21

Kanske idag får jag igång min dusch, pappa är på väg hit så vi märker. Kommer bli så gött att få duscha hemma igen och inte springa fram och tillbaka till mina föräldrar. Men nu under tiden jag väntar på pappa så ska jag äta min lyxiga frukost :) god fruktsoppa och äggmacka :) till efterrätt blir det c-vitamin, smak apelsin :) som ni läser så är jag på gränsen in på förkylning och sjuk :)

Av Micaela L-E - 8 december 2012 22:42

Killar kan faktiskt ts i nål och tråd, det var faccinerande roligt att se två killar sitta och sy. Det är inte varje dag sådant händer !

Jo, jag hade tenta förut och allt jag kan sägavar till mig själv "lycka till nästa gång" . För jag hatar och förstår mig inte på något om grafer och halva tentan bestod utav det !! Fick även sen en arg mamma på mig för gon tyckte jag kunde gjort bättre ifrån mig, vad min mamma inte förstår är att jag faktiskt har svårt för saker och ting. Jag kan inte vara den perfekta dottern för henne, det känns verkligen att jag måste för att hon ska tycka om mig många, många gånger. Dem runt om mig som har träffat min morsa förstår mig och det är skönt att ha dem vid ens sida när det känns svårt :) ?

Ovido - Quiz & Flashcards