Alla inlägg den 6 april 2013

Av Micaela L-E - 6 april 2013 20:30

Som rubriken sade, seg men vi kör på ! :) snart ska vi nog alla dra till krogen och se om jag kommer in :) så liten som jag är så kommer jag inte in över allt där de andra gör ! :( men det ordnar vi allt :) ska nog ta bussen som går hem vid tolv. Kattungarna kräver ju det och sedan känns det gött att veta att man är hos dem ändå :) idag har jag inte varit bakis, det första jag gjorde när jag upp strax efter åtta i morses var att ta en varm dusch, äta och vara med kattungarna. Sen blev det att åka tillbaka till stan. :) så har druckit sen klockan fyra och det känns i huvudet nu ! Det snurrar så gött !! Är även sugen på riktig mat men får nöja mig med chips nu :) lika gott det ! :) men som sagt jagär lite seg sen igår och ska halsa lite cid nu för att vakna till, för om någon ger mig en kudde och täcke så somnar jag vart jag än är ! :) haha

Av Micaela L-E - 6 april 2013 11:27

Det var riktigt roligt igår ! Och idag kör vi igen ! :) men nu väntar jag på att bli körd in till stan, så har gjort mig iordning och tagit hand om kattungarna :) får ta bussen hem inatt så de inte blir för mycket ensamma och för hungriga :) men på bilden så ser ni Curry genom en glasruta. :) hon stod där medan jag gjorde mig iordning på toa och hon höll mig sällskap :) på bilden så håller hon på att slicka glaset och stirra rakt in i kameran :) vilken sötnos jag har !! :) men snart ringer pappa och säger att han är påväg :)

Av Micaela L-E - 6 april 2013 00:21

Folk börjar bli sega och jag själv ser dubbelt. Kanske snart se om min fylletaxi chaufför kan hämta mig tidigare ? Får se, saknar mina småttingar hemma :) och i morgon blir det kanske en till dag med alkohol procent :) men haft en riktig rolig kväll med folk !! Sen så nyss åt jag subway och det är gott att äta när procenten finns i blodet ! :) skagenröra macka ! MUMS !! Men ska nu smsa brorsan och kolla om fylletaxin är ledig ! :)

Ovido - Quiz & Flashcards