Alla inlägg den 7 april 2013

Av Micaela L-E - 7 april 2013 22:09

Är så trött ibland på människan, vissa behöver verkligen skaffa sig en spegel.
Men jag orkar inte lägga mer tid på sånna så nu ska jag se på the walking dead som äntligen har börjat sändas på tv11 !!! :) vet inte varför men jag älskar zombies och denna serien !! :) efter det blir det kanske något one tree hill avsnitt och sedan sova. Gick upp åtta i morses så jag är lite seg. Sen så ska jag gå upp sju i morgon för att komma i tid till min första dag i skogshöjdens kyrka och laga soppa :) ska bli kul och är lite nervös över det, men det ska nog gå bra :)

Av Micaela L-E - 7 april 2013 16:05

Har legat sen åtta i morses i soffan framför tv, även inne hos kattungarna små stunder :) men har sett många olika serier och ska fortsätta så tills sängen kallar på en ! Serier som one tree hill, how i met your mother, the walkning dead. Ja just det ! The walking dead börjar äntligen än !!!!! Mina zombies är tillbaka !!!!! :D

Men nu är serien one tree hill på tvn och jag sitter och stör mig att dem inte kan filma saker rätt och sedan redigera scenerna rätt !!!! :O Det är så jävla störande !! Det var precis så i serien Vänner också ! Åh gud jag sitter och bara stör mig på sånna stora fel ! Ska nog gå och tvätta så kanske jag inte tänker så mycket på felen :)

Ovido - Quiz & Flashcards