Alla inlägg under april 2013

Av Micaela L-E - 19 april 2013 09:52

Inatt gick jag och lade mig tidigt, men hade svårt att somna. Det enda som gjorde att jag visste att jag sov inatt var att jag drömde, men det kändes som att jag var vaken ändå :o drömde om att jag blev jagad, först att vi var några stycken ute på havet och så kommer det hajar. Jag som sitter på en flotte ligger risigt till, en haj hoppar då upp på flotten och får tag i min arm. Kan säga att det gjorde riktigt ont !! På riktigt alltså !! För jag vaknade till då jag höll på att bli neddragen ner till djupet av havet. Så min arm gjorde riktigt ont, men sen så somnade jag om för då drömde jag att jag var jagad igen. Så klart blev jag jagad av zombies :) men jag blev aldrig tagen så det var inte så farligt :) så väckarklockan ringde och det känns som att jag inte sovit en blund inatt. Men så klart fick jag gå direkt upp för min kära katt är riktig dålig i magen så henne fick jag torka upp för. Eftersom de blivit värre så måste jag förbi ett djurapotek idag. Men eftersom jag inte har haft världens bästa natt och morgon hittils så kan dagen bara bli bättre :) vädret är inte det bästa men ändå :)

Av Micaela L-E - 18 april 2013 17:04

Var nu nere vid brevlådan och hämtade posten. Såg att jag hade fått ett brev och öppnade det nu när jag kom upp. Det var brevet som jag väntat på i flera månader !!! :D äntligen säger jag !! :) så det känns så skönt att jag inte har blivit bortglömd av dem :) gud jag är så glad att jag inte vet vad jag ska skriva :D

Av Micaela L-E - 17 april 2013 21:44

Den platsen har nu blivit officiellt Triss favvo plats i huset att sova på. I alla fall då jag (som nu) sitter i soffan, hon är precis i mitten mellan mig och kattungarna :) hon har kommit ibland och vill sova vid mig när jag kollar på tv men då kan ju någpt hända med de tre små busarna som nyligen lärt sig att klättra upp bland mina kläder och galjar !! Argt grr på dem !

Men min dag har sett ganska tråkig ut, blev en del tvätt för Triss var dålig i magen i förmiddags, det mina vänner fastade i pälsen på henne och gillade mina filtar samtidigt. Ni förstår nog vad jag menar.. så det är hur min dag har typ sett ut. Men nu blir det slapp framför tv med lite chips :)

Av Micaela L-E - 17 april 2013 11:45

Sitter nu ute och slappnar av, har mina storahörlurar på mig och myskläder och lyssnar på "å andra sidan". Känner ibland att vinden är stark men varken jag eller triss bryr oss. Hon sitter i min knä och gosar :)

Av Micaela L-E - 16 april 2013 09:21

Ska snart åka till strömslunds kyrkegård för att göra mitt volentär jobb för veckan :) så då blir det att ta sig igenom dimman utan att stötta på massa djur på vägen :) men det är nu som våren verkligen är här, fåglarna kvittrar, det är dimmigt ute och enligt mit utomhustermometer så är det sju grader reda :) så gott för nu rycker min vinterjacka bort ! :)
men jag lovar att när jag kommer hem så blir det ta sig en tupplur för jag är riktigt seg just nu :)

Av Micaela L-E - 15 april 2013 22:44

Nu ligger jag i soffan och tagit djupt andetag och jag känner mig helt död ! :) har varit i full språng sen i förmiddags, men nu är allt lugnt och bra :) jossan och hennes tre vildingar var med ute på stan idag, vi gick in till biblioteket för mitt äreende där. Min kära moder och jag har diskussioner om hur många böcker jag läser och hur dålig min svenska är.. men jag tycker inte om att läsa för många olika saker, främst så kan jag inte koncentrera mig i en bok, samt jag tycker det är både svårt och jobbigt. Så nu har jag lånat en ljudbok på biblioteket, "å andra sidan" ( bild1) så får se om jag kommer igenom den. Har lättare för ljudböcker, levde på dem under min gymnasietid. Utan dem hade jag aldrig klarat svenskan. Men ska nog börja lyssna på boken ikväll, just nu är det tvn :)

Efter biblioteket gick vi alla till skoaffärerna på oden. Är tvungen att ha innetofflor på mitt volentärjobb, så fick köpt mig ett par idag :) (bild2) riktigt snygga !! Men kostade 399 kr !!! Det är riktigt dyrt för ett par tofflor !!! Trots att det är äkta skinn :) men sen så köpte jossan ett par skor till sin pojk Hugo och dem kostade 500 kr !!! För ett par barnskor !! Inte konstigt att familjer med barn inte har några extra pengar om de inte är rika !! Det längtar jag inte till att skaffa eget barn, alla dyra kostnader, som för ett par barnskor.. USCH ! Men när vi var klara med allt så fick jag tidigt ikväll färga Jossans hår. Det blev lite mörkt lila :) färgen var svart med lila i och det blev riktigt snyggt tycker jag :)

Nu börjar jag fundera på i morgon, ska till den andra kyrkan i morgon. Och så funderar jag på vilken soppa det blir då ! :) ska bli så kul ! Har längtat hela veckan så detta ska bli kul :) sen måste jag höra av mig till en studievägledare på lärarcentrum. Har tydligen en del att göra i morgon också :)

Förresten innan jag glömmer ! Avgift på folkets parks parkering !!?? 10 kr per timma !! Snart har ingen råd att parkera i stan samtidigt som ingen har råd att åka buss ! Jag har det iaf inte ! Detta inlägg blev långt jag vet, men det har varit mycket att prata om :)

Av Micaela L-E - 15 april 2013 11:16

I natt så skrev jag en lista över vilka saker som måste göras idag. Så klart för att jag inte skulle tappa bort listan skrev jag allt längs med min arm :) så lite saker är gjorda, men strax vid två så blir det åka upp till stan och göra resten:) ska bland annat in till biblioteket och en skoaffär :)

Våren är äntligen här och det syns på bild ett, men det som inte syns är att det regnar :) luften är tunn och det är kvavt så det skulle inte förvåna mig om det skulle bli åska :) det är helt okej för jag älskar ju när det åskar !! :D sen andra bilden är på Peppar, men jag har börjat kalla henne för grisllybjörnen för så som hon står på bilden, så står hon ganska ofta :)

Av Micaela L-E - 14 april 2013 18:47

Jag borde bli diskmaskins reperatör ! Detta är inte första gången en diskmaskin i mitt hus går sönder eller blir knäpp av sig. Så nu har jag stått på knä ett tag och verkligen skrubbat rent allt, dragit ut allt som finns och satt i det igen ! Men nu har jag kommit fram till att visa steg inte funkar, samt det går segt och den gör inte riktigt rent disken. Men jag fick den i alla fall funka något utan att slå den eller kasta ut den :) så om den inte blir bra så kommer pappa och kollar på den och kanske skickar in den på reperation :)

Men nu har jag skickat in skolsakerna och det blev att jag satt ute en stund i solen förut. Tur det för nu regnar det ute samt blåser :) men det får blåsa och regna om det vill så länge inte min antenn på taket roteras och förstör min kväll som börjar om cirka en kvart :)

Ovido - Quiz & Flashcards