Alla inlägg under april 2013

Av Micaela L-E - 14 april 2013 13:20

Nu kom jag hem ifrån mina föräldrar. Lämnade mammas parkeringskort eftersom hon behövde det i morgon. Så nu ska jag fortsätta med skolarbetet, har bara skrivandet på datorn kvar :) kanske ska sätta mig ute eftersom det är 10 plusgrader ! Det är så gott ute ! :) men ikväll blir det både catfish och the walking dead !!! Två av mina favorit serier nu ! :)

I morses så skicka jag in till högskola för hösten 2013. Har ingen chans att komma in men mirakel har faktiskt inträffat tidigare !! :)

På bilden är ett litet djur som förra ägarna lämnade kvar i min nya bil :) den får hänga kvar för stunden :)

Av Micaela L-E - 14 april 2013 00:25

Just nu är jag riktigt trött och seg, har nu gett kattungarna mat och rensat deras låda. Så nu ropar sängen på mig :) men hemma hos mina föräldrar gick det bra. Vi kom upp med en plan om skolan så nu är det bara söka samt prata med en studievägledare på lärarcentrum för det är min plan B i skolan. Så där har jag en del att göra. Men efter jag var hos mina föräldrar fick jag nyckeln till min nya bil !! En sex år yngre bil med turbo och riktigt bra ljud i ! Jag älskar den och det var så härligt att åka i den till stan !! :) mycket lättare och roligare att köra den istället för min gamla saab 900 :) men i stan var jag med jossan och de grymt underbara tvillingarna !! :) det är något med dem som gör att jag gillar barn och att jag inte är lika rädd för barn som jag var förr :) så dem är så små och underbara :) tyvärr så kan dem inte hjälpa mig med min andra största rädsla i livet så den får jag vänta med att bekämpa :)

Men efter att tvillingarna hade lagt sig för att sova så såg vi andra på the hobbit ! :) bästa filmen ! Längtar tills tvåan kommer ut i december, ska då dra till bion och se den också i 3D :) men nu är jag hemma igen och i morgon kommer jag åka till mina föräldrar igen snabbt samt göra klart skolarbetet :) så då händer nog inte mycket mer :)

Av Micaela L-E - 13 april 2013 12:05

Snart ska jag åka till mina föräldrar, jag ska städa bilen och äta mat. Sen efter det får jag nyckeln till min nya BIL !!! :D jag kommer älska den !! :) har längtat så att bilen ska bli klar och nu fick jag sms att den är det ! :) samtidigt som jag är där så ska vi prata lite om skolvalen och ekonomi :) tar alla flugor i en smäll ! :) efter när jag är klar där tänker jag ta min nya coola bil till stan :) hoppas att inga poliser är ute på den vägen för jag vill så gärna testa turbon ^^

Av Micaela L-E - 12 april 2013 16:06

Har nu tilllagat ängasoppa, minns den från skolan och den var fruktansvärd !! Så jag var fundersam om jag själv skulle testa tilllaga den, men nu kan jag inte sluta äta den ! Mycket godare och mycket krämigare än vad vi brukade på i skolan !! Så absolut denna soppan ska jag göra fler gånger och det behövs inte mycket för att få flera portioner :) men det bästa är att jag sitter nu och äter ängasoppan med en filt runt om axlarna och vädret ute är riktigt kasst !! Den som har beställt snö borde skämmas för nu ska ju våren vara här !! :)

Av Micaela L-E - 11 april 2013 12:15

Nu är sotaren här, han skulle komma mellan tolv och två så jag är glad att han är tidig. För då kan jag snabbare lägga mig under täcket igen !! :) mår lite bättre än vad jag gjorde igår men jag har frossa och oavsett hur många grader jag har i huset så vill jag bara ner under det varma täcket :)

Sitter nu och kollar hur sotaren gör och jag personligen hade aldrig klarat det jobbet :) men det ser ganska lätt ut :)

Av Micaela L-E - 9 april 2013 14:46

Här har jag sällskap av en liten nyfiken misse, men hon var inte så glad när jag nös rakt på henne :)

Har fått tillbaka strömmen, så den var inte borta länge :) så gött det ! :) kollade nyligen på antagningen.se , men sidan verkar vara urfunktion så får gå in där senare. Måste skicka in mina val snart.. och jag vet bara mitt första val, men jag behöver en plan B om inte jag kommer in på första.. eller ? Ska jag kanske bara chansa och hoppas ?

Av Micaela L-E - 9 april 2013 10:33

Ringde nu till trollhättans energi och tydligen har de ett högspänningsfel ut mot mitt område som dem inte hittar orsaken till varför. Så han som jag fick prata med sade att det kunde ta ett tag innan strömmen kommer tillbaka. Och jag som ligger här förkyld funderar på vad jag ska göra nu. Det kommer snart börja lukta mycket ifrån badrummet så får väll öppna dörren där inne så stanken smiter ut och inte in i klädkammaren hos kattungarna. Isf tycker jag riktigt synd om dem små :) jag avskyr strömmavbrott när det är så här. Det är bara mysigt när det är halvt vinter, kväll och mörkt ute. För vid den tidpunken får man chansen att tända lite ljus och bara mysa ! Men nu är det ljust ute och förmiddag, då är det inte samma sak med mys till ljus :/

Drömde en konstig dröm inatt också, drömt sånna drömmar i flera tusen nätter nu. Men inatt så kändes drömmen så jävla verklig !! Jag kände lukt, andetag allt som går med sinnen ! Samt mitt i drömmen så drack jag coca cola och åt en glass. Kände gött smaken efter dem båda ! Men det är en del i drömmen som kändes extra verklig, det var en kille som kysste mig och jag vill snart få reda på vem helsike han är !! Inte första gången jag träffar på honom då jag sover :p

Av Micaela L-E - 8 april 2013 20:17

Här sitter jag och har nystävling med mig själv, somnade till förut och vakna upp med ett huvud som känns tungt. Så jag har tur att jag inte kände så här i morses :) inte kul när man känner sig så här och börjar nog bli riktigt förkyld :/ så jag ligger nu i min nystävling i soffan under en filt. Ser nu även också på 112 - på liv och död. Dem är i Trollhättan så det är ett måste ses ! :) så det är kul när jag ser klipp och vet exakt vart dem är ! :) men lite konstigt för det var mycket snö då detta spelades in och nu är det inte ens moln på himlen och blommorna börjar komma :) känns så gott att våren är här och det som tidningarna skriver, att det kommer komma mer snö ?? NEJ TACK !!! Det får tidningarna gärna ha fel om !! :o

Ovido - Quiz & Flashcards